|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#521 |
Pro Member
|
![]()
Sa me teras da opet skidam trake :P
![]() Probacu na nekom drugom projektu, imam ih par. U svakom slucaju, sjajn uput! |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
VIP Member
|
![]()
Kakva koincidencija - tra?io sam po Googletu neke podatke o Eventide Omnipressoru (mator i komplikovan kompresor sa kojim nikad nisam naučio da radim) i natrčim na intervju sa JJ Puigom iz nekog matorog broja SOS. Na brzinu preveo ono ?to mislim da ima veze sa ovom pričom:
Quote:
![]() Po?to niko od nas ne zna ?ta su momci hteli preostaje nam da nagađamo i da ve?bamo da slu?amo ?ta nam ka?e sam "materijal". Pa ko kako protumači... Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 28-10-2012 at 01:39 PM. Reason: link + "Dejo? koji Dejo?" "Pli?ani? Koji Pli?ani?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jedino kad si Ted Yanni, ili neko iz benda kad je producent, pa zna "priču"...
![]() |
![]() |
#524 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Osnovna aktivnost producenta (po meni) je "komunikacija", i gomila besmislene muzike na ovim prostorima je pre svega posledica odsustva komunikacije, odnosno odsustva producenta kao osobe koja razmišlja o celokupnoj slici i smislu nekog muzičkog izdanja. Pod "besmislenom muzikom" ne podrazumevam Grand i Pink nego baš pop/rok/hiphop scenu. Grand/Pink scena je možda "šabanska, primitivna, retardirana" ali je smislena. Da li je to zato što "oni" imaju bolju međusobnu komunikaciju (=produkciju) ili iz nekog drugog razloga, jebemliga... Odoh u off topic, jbg... Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 28-10-2012 at 03:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Moderator
|
![]()
Ovo je posao, industrija. Oni su ulo?ili u posao i naravno da rade! I to je to...
![]()
![]() |
#526 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#527 |
Moderator
|
![]()
Pa to i ka?em...
Nego, dajte jo? mixeva... ![]()
![]() |
#528 |
Senior Member
|
![]()
Evo i moj mix
![]() Prvo odmah da nagovestim da nisam stigao da prostudiram kompresiju toliko i da ne primecujem razliku neku. Eq i panove sam uradio kako sam znao, poslusao vas savet i stavio sve na -10. Evo linka pa poslusajte https://www.dropbox.com/sh/3xm02j7m4gzprwl/OzR5k7kOc4 ponekad mi udje u clip, mislim kada opali crash ...
![]() |
#529 |
Pro Member
|
![]()
Does not exist.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |