|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
cao ljudi pozdrav. Treba mi pomoc oko izolacije u mojoj sobi.Bavim se produkcijom elektronske muzike (house/big room/dubstep),i planiram da u proteklih nekoliko meseci dok skupljam pare od plate ,odradim izolaciju u mojoj sobi da valja koliko toliko.Nemam puno para i budzet je ogranicen,tako da bih voleo da prodjem najbolje za najmanje para ( Do 25.000 dinara posto mi je tolika plata). Planiram kupiti KRK Rokit 6 G3 (ima LF u novoj generaciji tako da je dobro da mogu optimizovati bass u odnosu na moj sobu -smanjiti ga ili pojacati ako je potrebno ako se ne varam) i zvucnu focusrite scarlett 2i2.Ljudi iz muzicke prodavnice u Beogradu su mi rekli da bi kombo napomenutih monitora i zvucne kartice davao odlican zvuk.Soba mi ima 11 kvadrata i dal se tu nesto moze uraditi - tacnije ,da li se isplati ? I sa druge strane komsije do mene su u garsonjeri tako da ih cujem kao da su u drugoj sobi u mom stanu.Zivim u zgradi btw.Treba mi hitno neka izolacija sobe em zbog komsija em zbog produkcije (jer bilo bi glasno zar ne?
![]() Last edited by Ice Blue; 20-01-2015 at 07:10 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |