|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Ima još momaka iz naših krajeva tamo, ali ne znam da li su naši Rumskaši. Nisu se javili.
Ma, u stvari, ja nikako ne kontam da ima neko ko se bavi ovim poslom, a da nije Rumskaš ![]() p.s. Od nekog tamo datuma, moći će glasati i oni koji nisu registrovani na indaba.com Last edited by alfom; 28-12-2013 at 06:39 PM. Reason: p.s. dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Glasanje je moguće do 03.01.2014.g. (po američkom sahatu).
Od 01.01. (koliko se sjećam) moći će glasati i oni koji nisu članovi indaba.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Jo? dva dana slobodnog glasanja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Jo? 11 sati i gotovo glasanje !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Produženo do 15. januara o.g., kada će biti završeno glasanje :
https://www.indabamusic.com/opportun...7-12313d1b6e45 Last edited by alfom; 08-01-2014 at 10:26 PM. Reason: dopuna za mobilni |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
Najzad sam ubedio Indabu da prihvati glasove
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Hvala Vaso. Ja sam to zaboravio naglasiti, da je ovih zadnjih 6 dana u stvari otvoren link za glasanje 'sa strane'.
Jeste, to se ne računa (televoting, listensi, ...), jer za nagrade postoji 'stručna komisija' koju oni angažuju među producentima, toncima, itd. (bar tako kažu ![]() Ova ostala ujdurma (pregledi, glasovi, komentari, ...) je, u stvari, bussines potez među članovima, jer sam vidio mnogo reklama gdje članovi oglašavaju miksanje i mastering ; i to po masne pare : miks do 30 trakova i do 5 minuta je oko 350 do 500 USD, a mastering jednog wava oko 200 do 350 USD. Onda imaju pro članovi i tako to. Raja se vrti i zarađuje. Preslušao sam ogroman broj mikseva, da vidim gdje smo to mi Rumskii. Ništa ja tamo, iz cijelog bijelog svijeta, nisam vidio ma i za ansgtrem da je iznad nas. Očito je da svaka klasa kod nas ima svoj domet i kod njih, a nisam čuo da ima profija iznad vas profija ovdje. MuZzi, Khan, Everbeatz, ... ih više poznaju. Pošto nisam slušao druge žanrove osim onoga koji mene interesuje, možda sam pogriješio. Hvala još jednom. PoZzzz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Između mnogih koji su pregledali moj mix i glasali za mene, a kojima se od srca zahvaljujem, nalazi se i jedan glasač koji nema sliku u logu. Njegov nick je : "Tandara-Mandara". To me podsjeti na 'ne?to', pa ?elim da se posebno zahvalim tom svom 'glasaču'.
Hvala Tandara-Mandara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indaba Telefunken | alfom | Promocija radova | 2 | 15-12-2013 10:39 AM |
Telefunken Mix Inbaba sajt | alfom | Razno | 12 | 13-12-2013 07:24 AM |
Unaprijed zahvalan, Indaba Remix Contest | Ngino | Promocija radova | 6 | 29-03-2012 10:21 PM |
Remix za takmičenje (Sweeet - orginal ti) | SliverShock | Promocija radova | 0 | 01-03-2012 01:21 PM |