|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zamolio bih najlepše sve članove foruma da preslušaju i lajkuju ("svidja mi se "opcija ispor same pesme ) numeru na strani :
http://www.facebook.com/pages/Sweeet...20341824722755 u opciji "pogledaj listu" se nalaze takmičari sa svojim numerama / moja numera tj remix je : Miloš Šljivar a.k.a SliverShock , jako mi je bitno da sakupiim sto više lajkova (klikom ispod numere na "svidja mi se") da bi opstao u igri.. meseca dana je jos ostalo do kraja.. Najlepše molim sve koji su raspoloženi da odrade taj "sviđa mi se" posao i naravno ako žele mogu ostaviti komentar ovde.. (pesma je original u nekoj rock varijanti..ja sam se iscimao za neki promo za neku VSTi letnju varijantu...najbolje sto sam mogao) Možda se desi da je potrebno prvo lajkovati sweet fb stranu kompanije.. da bi videli ovu aplikaciju za takmičenje.. a možda i ne ![]() Unapred hvala svima !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
milos, shock, sliver, sljivar |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
či?ćenje tehnike ? | Arthur | Razno | 15 | 13-01-2011 08:52 PM |
Hlađenje računara | Igor | Computer Hardware | 4 | 02-04-2009 10:01 PM |
ozvučenje do 300 E | moka | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 29-05-2007 11:27 PM |