|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
..prije dosta vremena naletio sam na soft u kojem si upisao text pjesme na engleskom a on ga pretvorio u izgovor (fonetski).Naravno mogao si cijelu pjesmu kopirat u txt formatu. E sad se vi?e ne mogu setit koji je to soft a nema ?anse vi?e da ga porguglam i to već danima.Mo?da netko ima veze o tome ili sam sanjao..
![]() Znam ..znam da postoje dosta stranica na kojima čuje? izgovor..ali ne mo?e? upisat napr. text pjesme i da ga izlista pa da ga copy..mo?da gre?im.?? ![]() ![]() Pomoć..pomoć..tenkju ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |