|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa gušt je bio i poanta našeg bavljenja ovim poslom, zar ne?! Bez toga smo zaglibili. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nego, reci, mislis li da ima smisla alesise ostaviti kao drugi par ili su daleko prelosi za tu svrhu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Problem je sto su alesisi ( po mom misljenju ) jednostavno niza klasa , dosta maskiraju ( zato nisi cula gomilu stvari koje sada cujes ) ali Boggy je vec pisao o papirnim , kompresionim kutijama u kontri bas refleksa i sl ..... pa ti preporucujem ns10 za kontru BM15 a ..... ako pricamo o mixu ( Hi Fi si vec provalila ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
Svi su ludi za tim ns-10.... jednostavno ne kuzim kako tako los zvucnik moze necemu sluziti. Nemojte me sad na lomaču. No, dobro, razmislit ću o tome.
![]() A alternativa tom nenabavljivom ns 10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Vibrator
|
![]()
alternativa bi bila jos nenabavljiviji auratone 5c koji su imali nadimak horrortones (skoro su izasli avantone mixcubes koji su moderna kopija auratone-a).
posto dynaudio ulepsava zvuk, treba ti neki monitor koji je surovo iskren. mozda neka od novijih yamaha, mada ih nisam slusao.. Last edited by lesha; 30-12-2006 at 05:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
LOS ZVUCNIK!! Odma na pokoru!! Nisu oni uopce losi zvucnici. Oni jednostavno nisu linearni i ugodni. Ali daleko od toga da su losi! Imaju dubinu, detalj... samo im fale niski i visoki ( ![]() Da je atomski rat (kako dobro zvuci ta fraza, hehe!) radije bi njih nosio sa sobom nego Dynaudio. Te velike lijepo zvucece kutije se lako nadju. Tu se proizvodjaci lome ko ce ponuditi ljepse. A ovo je "reality check". Vrijede svaku paru!!
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Izvinjavam se offtopicu, ali ima li neko da zna gdje se mogu kupiti nenabavljivi ocuvani NS-10?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#50 |
Mason
|
![]()
Da se nadovezem na Shota... i mix sa NS10M se zaista jako dobro prenosi na druge uredjaje... ima NS10M jos dosta nenadjebivih osobina...
Svakako, to nije kutija za poredjenje sa bm15, to je skroz druga pricha, ali, ni sa Alesis... Mislim da je Max i te kako u pravu, kada je rekao da je odlicno imati ih uz BM15a. Inace, slusao sam vise puta i BM15A i BM15p, a i BM6A... to su svakako dobre kutije i zvuce divno.... dakle, po meni, ili ih treba opako poznavati, ili proveravati i na necem surovijem... stvarno mislim da je NS10M idealan izbor uz BM15 (a, ili p). Ja sam ranije pricao da imam NS10M pored Tannoy Precission 8... s' obzirom na to kako radim, pre bih rekao da imam p8 pored ns10m... ![]() P8 je takodje vrlo lepa i slatka kutija, ali, hoce i ona da da taj "lazni moral" ![]() Naravno, NS10M nije najsavrsenija kutija na svetu i nije mi namera da glorifikujem Yamahe... verovatno mi ne bi bile dovoljne samo one, narocito za bass, extrenmne visoke, ali, kao kutije za mix ih itekako koristim, u planu mi je Auratone 5c, ili nesto slicno... Cesto se zanesemo i zaboravimo koliko je bitna definicija srednjih (zbog krsheva na kojim barem 70% ljudi slusa muziku) i koliko je bitna mono kompatibilnost (zbog TV-a), posto se muzika, na zalost, danas ne slusa, vec gleda... Dakle, Anita, ako ti slucajno izleti neki par NS10M, a da nije u raspadnom stanju, da nisu premotavani zvuchnici, ili tako nesto, kupi ga obavezno i drzi pored BM15p... To za kupovinu NS10M bi ti verovatno preporuchio i techa Trevor, sa slike ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 30-12-2006 at 05:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dynaudio BM5A+sub vs dynaudio BM15p | chubich | Monitoring | 13 | 21-09-2007 08:46 PM |