|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nemam NIKAKVE veze sa albumom "Carolija", radio sam aranzmane i deo produkcije na albumu "Kad' bi moja bila" (koji je zaista isao na mastering u London), i album "okano" koji je bio na "postu" u studiju "Oliver", a sa "Carolijom" nemam nikakve veze u autorskom smislu, posto me je Kovac i pored Colinih sugestija da radim balade - "Otkovao" ucenivsi Colu da posto je autor "kljucnih" pesama - ON treba da radi SVE aranzmane (izvinjavam se na iskrenom pristupu) Poz.
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
@ Arthur
Sky Wiklah je jedan od najtalentovanijih i definitivno najsvezija figura na nasoj muzickoj sceni ...... Kad bi takvih bilo vise ........ Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
jedina je steta sto ne znam da li je vise talentovan ili je vise lud...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
Ehm, ja samo da podsetim na temu ovog threada: najbolja produkcija u 2005. godini...
Nije li jedna od najdragocenijih osobina muzičkih producenata da odvajaju bitno od nebitnog i da se fokusiraju na poentu?
![]() |
#45 |
MAO
|
![]()
u pravu si, udaljismo se od teme
Evo kazu ljudi da ovaj novi Marcello dobro zvuci, jel imao neko priliku da preslusa? Imam info i da se odlicno prodaje... iako je radjen u studiju u kojem ja radim, zadnje sto sam cuo je bilo u fazi snimanja bubnjeva, u slabom sam kontaktu sa bleq-om (odnosno dr.DRA kako se potpisao) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
dr. DRA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
MAO
|
![]()
...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Sto se tice marcella ja tu imam nekih primedbi.Vokal ne znam cime je sniman i kako procesiran,ali mi zvuci cudno..nekako mutno.Ono sto mi se svidja je sto ne zvuci klasicno reperski ima malo alternatovnog prizvuka na albumu sto je verovatno doprinos doticnog dr.dra [zasto dra
![]() p.s. Wikler je dao svoj doprinos odlicnim pevanjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
|
![]()
Slusao sam Marcela kod Timofejeva uzivo. Zvucalo mi odlicno i sveze i duhovito i nadrkano...
Sve u svemu dobro. Album nisam slusao.
![]() |
#50 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
.[/quote]Ono sto mi se svidja je sto ne zvuci klasicno reperski ima malo alternatovnog prizvuka na albumu sto je verovatno doprinos doticnog dr.dra [zasto dra ![]() p.s. Wikler je dao svoj doprinos odlicnim pevanjem ![]() Stvarno je napravio pomak u logicnom pravcu i izbegao klasicne hip-hop aranzmane....mada se meni recimo harmonije i aranzmani pojedinih stvari bas nesto i ne svidjaju...posebno za "saradu". Mada iako ima tu i tamo ponesto glupo i recimo nepotrebno vulgarno (posebno mi je zao zbog te promene , jer u vreme kad sam imao prilike sa njim intezivno da radim bio je vrlo pristojan i zvucao je dovoljno snazno i agresivno bez da se sluzi banalnim recnikom), generalno ovo je jedan od sigurno "najinteligentnijih" albuma u zadnjih godinu dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |