|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
U glavi mi zvuci kao dobra tehnika s tim sto bi najmuzikalnije bilo da se snare koji je na sendu salje za -5 , +5 ili -7 , +7 tonova, znaci kvarta i kvinta od osnovnog pa cak i mozda za oktavu isto +12 -12. Naravno sve pod predpostavkom da je originalni dobos vec u tonalitetu. Pa to moze da se posmatra kao neka vrsta layerovanja. Recimo ako ti fali masa pitchujes na -4 i umixujes sa originalnim snareom. Taj pitchovani snare ce dodati nove frekfencije koje ne postoje kod vec postojeceg snera samim tim i gusci zvuk.
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
E, živ bio MuzZy. Ima tamo još naših, ali se nisu javili u ovu temu. Između ostalih, tamo je i Marko Perić priložio miks (pobjednik prošle sesije miksanja).
PoZzzz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Evo i mog mixa. Opet Reaper. Ovaj program ne prestaje da me iznenadjuje koliko je dobar. Zaista nisam ocekivao. Ko ima zelje i vremena neka proba i neka bude uporan. U prvom trenutku je malo zbunjujuce ali cim udjes u stos....nebo je granica
![]() ![]() https://www.indabamusic.com/opportun...3-22000ad8882b |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Samo kad zbije UI onda smara :P
![]() I dalje ti se divim sto te nije mrzelo da ucis jos jedan DAW. Takodje, snare sabija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa P.S. Po meni, dobo? malo previ?e sabija ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Hvala. Volim ja da preteram sa dobosem. Volim da tuce u glavu
![]() Ma sta je to. Odvojis po malo vremena....Koliko sam vremena utrosio na gluposti, ucenje Reapera je veoma opravdano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
SuperModerator
|
![]()
Uleteo i ja. Super je pesma btw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Phil.Mill = OPRAVDANI RAPER
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indaba / ThePedritoMartinezGroup - 500,00 USD | alfom | Razno | 5 | 01-02-2014 01:46 PM |
Indaba Telefunken | alfom | Promocija radova | 2 | 15-12-2013 10:39 AM |
Pocetnicko pitanje oko multitrack snimanja live koncerata :S | Jan | Live Sound | 17 | 07-04-2011 01:06 AM |
Multitrack domacih kompozicija | Zid | Razno | 3 | 04-03-2010 10:51 AM |
Multitrack za live playback... Koji? | zZaXx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-05-2008 01:44 AM |