![]() |
Indaba - Jackie Greene - Live Multitrack
|
Re: Indaba - Jackie Greene - Live Multitrack
Ovi se bas nasnimali, ima dosta traka
Ovaj put pobedjujem xD |
Samo naprijed !!! :)
Hoće? da ti sredim kabl od 6 m, a meni mikrofon? :D |
Moze mada mikrofon je mikrofon :D
dobar ovaj M82 na Kick-u btw. Sta je sa ovim glitch-om na 2:23? pojavljuje se na DRUMS - OVERHEAD RIGHT - ELA M 260 |
2 Attachment(s)
Misli? na ovo? Super je usnimljen :D
|
Bas na to mislim, Mislim da cu najbolje proci ako taj mali delic uzmem is levog overhead-a. Veliki je glitch da bih ga resavao rucno .
|
Ovi su to izgleda nalijepljivali. Na Indaba forumu se vodi rasprava o tim pozicijama koje su na par mijesta. Daj vidi prijepisku gdje sam i ja uključen, a nalazi se ovdje :
https://www.indabamusic.com/opportun...ind/discussion Vidi tamo gdje je temu otvorio Jonny MaK. * Mo?e? automatizirati trak na tim mjestima (volume), a onda ćemo vidjeti dalje. Ja upravo mislim da ću do sutra u veče zavr?iti grubi mix, sa svim tim či?ćenjima, a u nedelju zavr?iti potpuno, jer imam za vratom i onaj Pedrito remix, a u tim stvarima sam gola {0}. :D |
Ima korisnih saveta, bitno je ono to kazes da je ovaj mix u odnosu na onaj predhodni snimljen mnogo bolje... nista krecem polako sa ciscenjem kanala :)
|
"Da! Ovo je moj definitivan mix", reče alfom i okači link :
https://www.indabamusic.com/opportun...4b?sort=newest Hvala puno svima koji će preslušati, dati koji kometar, a posebno onima koji će glasati na Indabi, kada otvore pristup 'spoljnjim saradnicima'. :) |
Auuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Jesu ažurni na Indabi. Pojavio se neki spamer koji je, u stvari, u tok nekoliko postova postavio link za svoj mix. Haaaajjjjjjjjj. Tipa su odmah makli ; u roku od par sati. Nema ga više nidže! Ispario! :) Htio sam reći : JEDAN JE RUMSKI! |
All times are GMT +1. The time now is 06:55 PM. |