|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
ja mislim dasam skontao razlog teme ali rekao bih da mnogi nisu.... |
|
![]() |
![]() |
#32 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
@Sky - moram da te opomenem - pao si u vatru rasprave... U prvom postu si izneo 4 miksa i nista nisi objasnio sta se zapravo testira. Odmah je krenuo rafal i optuzbe da spamujes, jer su svi ocekivali da zapravo zelis da izneses tvrdnju kako su razlike nebo i zemlja... Ili da prosto smaras sa "jos jednim a/b DAW testom", a zapravo je svima pun k--- ovih sto imaju supersonicni sluh ![]() @OFF Quote:
PT HD = 64bit floating point Cubase 3 = 32bit floating point PT 11 = 64bit floating point Cubase 7 = 32bit floating point Razlike u DAW progamima postoje, samim tim sto se koriste drugaciji pristupi i sistemi sabiranja. Da li je moguce cuti ? Mislim da je nemoguce prostim preslusavanjem dve ili vise traka... Razlike mogu da se pojave tamo gde su ovi sistemi "tanki" - jako male vrednosti signala, repovi u reverbu i sl... Ali to je sve na ~ -70dB i nize, tako da... |
||
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 04-08-2013 at 12:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |||||||
Member
|
![]()
Posto me se opominje, i kaze da padam u vatru, hajmo polako, redom ( i mislim da nema nikakvog razloga da se ovaj post brise)
![]() Quote:
Quote:
![]() Ista ikoga prisiljavao, tjerao da pise? Ima i mnogo, mnogo glupljih tema, pa Boze moj, niko da kaze ni A Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() I da iko cita, i razmislja o tome sta cita, dosao bi vjerovatno do zakljucka da ja apsolutno ne dajem prednost nicemu da je ''bolje'' u navedenom, jer je to smijesna tvrdnja. Ocekivao sam upravo supersonicne sluhiste, kojih je tek meni puna neka stvar, da nisi svjestan ![]() Quote:
Sad ja nesto kontam da je mozda djelimicno i moj signature u pitanju, ko ce mu znati. ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
#35 |
Superoperater
|
![]()
...bilo kako bilo, vidim opet prazna prepucavanja na pomolu...
Evo ovako cemo: posto nema sagovornika kome bi se dokazivalo da je sve to isto (posto velika vecina misli da jeste) mi cemo temu pod kljuc. Ako hocete ja cu otkljucati, ali stvarno mislim da treba malo o necem korisnijem... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 7 i jos nesto... | BlasterMaster | Audio Software | 205 | 05-10-2014 11:41 AM |
Poredjenje mikrofona | filip | Audio Produkcija - Tehnike | 40 | 10-01-2013 11:54 PM |
ableton render problem | geckonium | Audio Software | 0 | 20-10-2009 07:23 PM |
Hi Pass - poredjenje EQ-a | idekius | Audio Software | 19 | 01-08-2006 09:48 AM |
Poredjenje monitora... | bezsmisla | Monitoring | 14 | 10-05-2005 12:41 PM |