|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Puno sam istra?ivao po netu i forumu i ne znam ?to dalje, pa molim preporuku.
![]() Trebam aktivne monitore, nove iz dućana, jer bi uzeo na rate. Kupio bih u Zagrebu i volio bih ih čuti prije kupovine, tako da avansne uplate ne dolaze u obzir. Uzeo bih ja i rabljeno kad bi netko bio voljan dati na rate ![]() Bavim se produkcijom metal/rock glazbe i u tom smjeru mi trebaju monitori. Koristio bih ih u prostoriji od cca 11m2 koja je ajmo reći blago akustički tretirana, no plan mi je urediti ju puno vi?e. S obzirom na dimenzije prostora, mislim da bi mi monitori s 5" driverom bili ok. Koliko sam do sada vidio po web stranicama dućana i u nekoj komunikaciji s trgovcima, nudi mi se dosta uska ponuda u ovoj cjenovnom rangu. Ima li netko neku dobru preporuku da zadovoljim potrebe neko vrijeme? Najradije bih uzeo Adama A5x, ali trenutno ne mogu podnijeti toliki tro?ak, tako da imajte na umu ono najbolje ?to mogu dobiti za cca 300tinjak ? Hvala! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim preporuku za mix pult! | Cluster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 10-10-2007 12:37 PM |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |