|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
Ufff, sve ste lepo i opisali i zapazili kakvo je uopšte stanje ovde već duže vreme sa tendencijom održavanja po svaku cenu. Jako teška vremena. Na žalost i jako teško se mogu promeniti osim verovatno iznutra ali je malo članova biblioteke (raznih biblioteka) koji imaju i volje i želje za tim jer se na ovu nemaštinu mišljenje vrlo lako i kupuje i prodaje i menja.
Moral zakopan, zdrav razum uništen, obrazovanje razbucano, kultura sahranjena...osta možda još tihi bes ali je neusmeren, t.j. bezopasan (za bibliotekarske ustanove). Sve u svemu omladino budućnost je vrlo svetla (čitaj izbledela, bledunjava, ). Nego za vaš info, rumuni svoj deo elektrane već prodali, mislim nemcima tako da je i naš deo na vetropirini. Last edited by alek019; 12-04-2011 at 09:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ivan Lekic
|
![]()
neka nam je svima bog u pomoci
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
u makedonij evn tj eds u srbiji , odavno prodat , neki austrijanac , ako taj isti lik dodje uzas ... a ne cudi me da je on kupac ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Slazem se za stalni posao sa tobom cika Boggy, mislio sam posao od kojeg bi imao priliv novca tokom studiranja ili posao koji radis 3-4 meseci stedeci za neki komad opreme.
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
Boggy, svaka ti cast!!! Pa za sta sam zavrsavao skolu?!?!? Da me neki tamo majmun prijavljuje kao srednjoskolca ili rabi kao "pripravnika" i drzi na "probnom radu"?!?!
Znam da su ljudi, trbuhom za kruhom , spremni na svasta, ali ja nisam! Pre nego sto odem do cika Boleta Perosevica da se sa njim izdivanim, idem da metnem pozar na Gradsku kucu , da im majku,majcinu...!!! A cujem da su mi pesmu "prisvojili" tzv. "opozicionari" i da im je himna...! Pa tek ce oni da dobiju pesmu...!!! Ista govna...!!! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 13-04-2011 at 01:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Superoperater
|
![]()
Ma sve bre lencovi ovde! Svi bi nesto da se bave umetnoscu...
![]() Drzava nam je na rubu egzistencije, ali zato se na festivale, pozorista, filmove i ostale kulturne dogadjaje bacaju pare kao da smo u najmanju ruku prestonica Francuske... Samo kod nas moze da se napravi film, predstava, sta znam sta i da se sve to masno plati (glumci, kostimi, scenografija), a da film ili predstava izadje sa minimalnom zaradom, mozda cak i gubitkom ! Videli nasi glumci da se u Holivudu njihov posao placa zlatom, da se trgovima daju njihova imena i slicno, a zaborave da jedan americki film zaradi para koliko cela nasa drzava duguje 10godina unazad, pa bi i oni da im se plati u zlatnim polugama. A iz cijeg dzepa, kad nema zarade od filma? A ko su ti lencovi, koji dobro prolaze u kulturi ? Pa ne znam, mnogo bivsih firmi koje su otisle pod stecaj imalo direktore, pa njihova deca ne mogu da budu obicni radnici, zaboga... U kojoj to zemlji zapada jedan dipl. masinski inzenjer radi vec 4 god za 18000 kao rasvetljivac (pre toga rekviziter) ? edit: Videh da svi nesto kukate, pa aj i ja da iskukam svoju muku... ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 13-04-2011 at 01:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Ajde da kazemo da bi trebalo da se placa radio pretplata za kola (jerbo sve se u zivotu placa) kao i kucna RTV pretplata i sve moguce pretplate!
Ali sada se postavlja pitanje, zasto RTS-u? Radio se slusa u kolima ( bar oni koji voze i oni koji se voze). Ali zasto te pare treba da dobije RTS! RTS ne placa SOKOJ vec 3 godine i duzan je oko 120 milina dinara! A ljudi u kolima (uglavnom) slusaju muzicke radio stanice, a RTS je to najmanje. Ali, ajde, da to zanemarimo, nije vazno sta ko emituje. Ali, zasto!!, te pare treba da dobija RTS (koji pri tome krsi zakon)? Ja bih potpuno razumeo da tu (i bilo koju drugu radio i tv pretplatu) uvede RRA. Pa da te pare deli emiterima po nekom kljucu. Neko ce reci, da su ostali emiteri komercijalni, pa i RTS je komercijalan, ima marketing koji debelo naplacuje. Neko ce reci, da se RTS bavi nekomercijalnim kulturoloskim programom. U redu je, neka se zato izdvajaju sredstva za kulturoloska davanja. I drugi, iskljucivo komercijalni brodkasteri bi proizvodili kulturni i obrazovni program kada bi im drzava za to ponudila pare. A RTS vec 3 godine ne placa SOKOJ jer je direktor nacinalne kuce svojom samovoljom to odlucio i jos pride izjavio: Ja lopovima vise necu da placam! Vecu tiraniju odavno nisam doziveo, predsednik drzave je za direktora RTS-a malo dete, on nema takve ingerencije! E sada, nije problem direktor RTS-a! Moze mu se. Problem je stara bajka ''Carevo Novo Odelo'' (opet, i po ko zna koji put). Pod plastom demokratije nam se zavodi kuluk kao pod Otomanskom imperijom. A ko se buni taj je protiv demokratije! Tiranija je potpuno demokratsko orudje ako se koristi u svrhu uterivanja demokratije! Last edited by LACKY; 13-04-2011 at 03:14 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
uzmimo i ovo u obzir, sta je sa onima koji ne slusaju radio(licno ja), za cega onda da placam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
ima li neko intel pentium 2 ili 3, a hoce da ga se resi?? | Insomnia Studios | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 01:10 PM |