|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
ma ispizdeh sinoć prvo sa 64 bitnom verzijom,pa onda i sa 32 bitnom......proveriću još dve,tri instalacije koje sam skinuo....nisam ogorčeni pobornik ni Digidesign-a ,ni Steinberg-a,jednostavno volim kad nešto radi-da radi 100% i da te nikad ne izda kad ti je najpotrebnije....kao sa ženama.........ko zna,možda i ovo čudo proradi.....a možda sam i ja old-timer pa se teško "šaltam" na novo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
vr' vr'ova, nijednom mi nije puko pre bi koristio ovo za lajv nego Abletona u svako doba dana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tek che da bude dobar!!!!!
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus S1 | zmaj | Audio Software | 4 | 27-08-2009 10:19 AM |
Presonus | kravadinka | Computer Hardware | 6 | 02-05-2009 03:07 PM |
Presonus ADL 600 | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-11-2007 09:07 AM |
:: Presonus ADL 600 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 10-05-2006 05:17 PM |