![]() |
Presonus Studio One Demo !!!!
http://forums.presonus.com/showthread.php?t=9642
probajte ovo je chisto ludilo :shock: http://forums.presonus.com/showthread.php?t=9619 interesantni mali thread |
Re: Presonus Studio One Demo !!!!
Ja skidoh neki dan, ali jos neprobah. Jel' ima smisla?
|
bogami za sada cini mi se da ima samotakko. brz lagan i stabilan maltene k'o riz'n, midi editing ludilo cisto, sve se obavlja u treptaju oka, moguci template shortcutova iz kjubejza, za midi je velicanstven ko u snu. nisam jos uvek probao extenzivno da editujem audio al za sada - masaker od softvera, valjda ce sve biti u redu.
|
Quote:
Ali ja koliko kapiram Lackyja zanima prvenstveno audio. Tu me pak nerviraju one envelope za automatizaciju, razmazio me Vegas sa onim template krivama na automatizaciji, pa me nervira ?to za bilo kakvu kompleksniju envelopu mora da se crta gomila tačaka. Ili nisam provalio foru. Dr?im se ja Vegasa jo? uvek, ni mene MIDI ne zanima ne?to preterano (mada bi bilo lepo da SONY ipak uvede makar primitivan MIDI u priču). |
Sta nas palis bre!:D
Za mene je DAW wars odavno zavrsio...:banghead: |
Quote:
jos audio da iztestiram veceras, al MIDI edit filing mi je kao da secem sushi rolnu nekim ludim nozem od soma ojra :D dobra sam dobra devojka, jos samo u dawa da se zaljubium i bitcu najbolja! |
extra program!
|
Probao... bice genijalan, ali tek u nekoj narednoj verziji... probao sam da uradim aranzman u njemu, da ga isprobam, i onako... koncepcija vrhunska, ali jos uvek neki detalji smetaju... midi edit mi se ne svidja, da bi promenio neki od parametara moras da udjes u edit prozor, sama manipulacija midi notama je meni bzv. A dobra stvar je to da meni trosi poprilicno manje resursa nego Nuendo... i jedna subjektivna stvar, iako lep na prvi pogled, ume da dotuce posle sat-dva zbog onih boja, a narocito su odvratne boje za trake, koje inace ne mogu da se podesavaju...
P.s. Obratite paznju na sam zvuk, cini mi se da je dosta losiji u poredjenju sa Nunedom koji je poprilicno "konkretniji"... mozda tripujem |
1 Attachment(s)
Quote:
A boje traka mogu da se menjaju, uđe? u Console View (F3) i klikne? na ime trake, pa se otvori paleta. Pozdrav, Vasa |
Izgleda kao Cubase sa optimizovanom velicinom interfejsa. Nije lose, bice nesto od njega jednog dana.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:03 AM. |