|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
To je Uln 2 o kojoj ti pricas. Ovo je nova sprava ULN 8 koja ima bolje Preampove od 2882, A ubiti je nasljednik uln2. Ja sma cuo konverter i puno su bolji od fireface i ako ih nebi sa Fireface usporedjivo. U rangu je Prizmasound i lavry. Preampovi su sledece na redu i to je nesto skroz ljepo i jako su clean. a Metric halo ima svoje karakter presetove. to jos nisam cuo mislim da cu to probati ovaj tjedan. i kako se prica to mora biti vrhunsko. Ali to cu tek potvrditi kada cujem. Pa ako nekog zanima mogu dati utiske. Pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
ne, bash pricham o uln 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
Na njihovom sajtu pise da je 8 channel konverter!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]() ja i ti nikako na zelenu granu. specifakacije ULN8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
Znaci jednostavno
AD/DA konverter 1 liga 8 Preamps Mozes kaskadirati ako se dobro sjecam 4 komada i snimati 192Khz na jedan firewire bus. Dsp on board!!! Njihov chanelstrip je poznat na Hd3. sa nim su napravili prvi boom meni se osobno jako dopada radi super. pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
ma znam ja kolko konvertera ima i to.. nego videh priche da simultano mogu samo dva da rade.. da je to jedini problem..
mozda greshim, ali tako se prichalo po gs poz edit: takodje mi se chini da je mac only.. a ni ne znam kako mu se cene krecu.. ja bih problem probao lynxom da reshim.. Last edited by HeatMan; 26-05-2009 at 12:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
ja se izvinjavam, pomeshao sam neke stvari, izgleda..
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
toco je za mac!!!!!!!!!!
ako kao sam momka svatio zeli kompletno novu opremu kupiti. ja sma se strasno zapalio za ovo!! ali mi je pre muno para da se zajebem. ako kupi lynx kojoj sam i ja ljubitelj onda ima jako dobre konvertere stim da ima smoa to. nebih se kladio ali mislim da si konvereri na ULN8 bolji, ali je to stvar ukusa. A vamo ima jos kako sam rekao strasno dobre preampove znaci u rangu lake poeple. milenia. ili precision true systems. plus Dsp i karakter pluginovi. Milsim da smo stigli na nivo di je samo ukus odlucujici. ovo je sve puno para. reko sam ja cu ovi dana imati snimanje bubnja i vocala u naredni 10 dana pa mogu reci sta sam cuo. mozda ce biti sve nazad sto sam rekao. ali do sad mi se cini sprava jako jako dobra. pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Oprema i 16.000 EUR | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 15-06-2009 11:49 PM |
studio oprema,mi?ljenje | didovzub | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-10-2008 12:42 AM |
Oprema | Arthur | Dragan Ivanović | 3 | 20-10-2006 01:16 PM |
Oprema | STUDIOTON | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:13 PM |