|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
ja sam nazalost najjeftinije nasao za 3000kn, a to nije mala razlika. ako ima negdje kod nas, naravno da cu radije kod nas uzeti. inace dosta sam upucen u cijene u slo i u rh i u slo je roba jeftinija, i to ne samo audio oprema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vibrator
|
![]()
imao sam alesise i danas sam ih cuo po prvi put posle godinu dana, imas utisak kao da nesto fali...
bolje skupi pare i kupi te yamahe ili nesto bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam svoje alesise kupio pred godinu dan i ne mogu se naci u hr za 300? novi, bar koliko ja znam. U thomannu su 295? sto znaci da su u hr bar za 50? vise.
![]() Ja sam sa svojima zadovoljan iako je istina da su to monitori za tu lovu (za razliku od nekih koji kostaju duplo ili triput vise), znaci ne ocekuj cuda. Ako mislis raditi ista sa rock prizvukom onda ih nemoj nikako uzimat, za takve zanrove su grozni. Ocito da na ovom forumu ima ljudi koji ne shvacaju da je nekim ljudima tesko ustedjeti jos 300? za bolje monitore. ![]() Ako imas mogucnosti u par mjeseci ustedjeti nest love onda se bolje strpi pa uzmi neke druge monitore iz viseg cijenovnog ranga a ak ne onda kupi alesise. Bolje ti je kupit njih neg radit godinu dana na nicemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#36 | |
Member
|
![]() Quote:
anyway, to da ljudi tesko kontaju da je problem skupit jos 300 eura to stoji, steko sam i ja tako dojam ovdje. al ipak, treba biti zahvalan na svakom savjetu jer ljudi koji to savjetuju ipak samo zele dobro. alesis monitori su skroz okej za te pare i za ono za sto meni trebaju - house/techno. za rock znam da nisu nikako, al to ni necu radit. na njima sam radio i zadovoljan sam i cijena je odlicna. uopce nije problem kasnije u zivotu kupit i nesto bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MAO
|
![]()
ja ipak mislim da je teze potrositi 300 e sada na nesto sto ce dati tek malo vise funkcionalsnosti od violjenog i poznatog HIFI-ja
Mnogo je po meni isplatljivije raditi na onome na cemu znas, i potrositi jos isto toliko vremena da se skupi dovoljno kinte do onoga sto ce ti zapravo pomoci u radu |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Ja imam yamahe HS50 i da imam para vjerovatno bih nalozio finu vatricu s njima jer je sve ispod 200-300 hz mutljavina...
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Niko ne prica o HS50, nego msp5.... to su 2 potuno razlicite klase monitora
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Hvala, znam to... nije zgorega napomenuti ako mu dodju pod ruku.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring bez miksera? molim savjet | aland | Monitoring | 0 | 24-06-2009 11:09 AM |
Molim za savjet! | playboy | DSP forum | 8 | 01-09-2007 12:49 AM |
molim savjet: preamp za snimanje bubnja | Dompax | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 29-05-2006 03:41 PM |