|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
slike kvari samo onaj behringer.. ako se ne varam da je to behringer.. inache super setup!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Member
|
![]() Quote:
Inace,ono na sto sam posebno ponosan to su gitarska pojacala,15-tak gitara,od kojih su 5-6 vrhunske(jedna je i na nekoj od postavljenih slicica-Fender Custom Telecaster iz 72),nekoliko klavijatura,te nekoliko mikrofona od kojih je posljednji kupljen Amethyst-Violet. Te slicice cu ubacit cim ugrabim malo vremena,najvise zbog gitarske opreme (da se malo falim),tako da se uz UAD ultra PAK,moze lijepo radit-ako se umije,a ne umije se. www.perper.cg.yu www.thebooksofknjige.com www.tbok.org Last edited by alhoholicar; 24-11-2007 at 11:31 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Evo i ja, kao i svaki retard, ne mogu a da ne vidim sto ima novoga na Rumunskom forumu. Sto se rada tice, da se coek ne mora dizat u 6 ujutro i da to ima neke veze sa muzikom, bilo bi super. Mislim ni da slavno Cetinje nije iskusilo ovakvu zimu! Vjerujte mi na rijec! Vas divni podrum sad izgleda jos ljepse. Nadam se da cu brzo imat prilike da donesem jedan prshut! (vi mislite da je samo vama majka sa Njegusha,a!?) ![]() Uzivajte pa se gledamo brzo! Pozdravi te sa slika! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
savrsen ti je studio,odusevio sam se kad sam vidio slike...imam u planu da otvaram svoj studio...mozes li mi reci koliko te je sve kostalo sa opremom i tim zajebancijama....??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Primate li podstanare, joooj, stra?no lipo izgleda, ja nebi izlazio odatle nikad.
Ako ti se da da napi?e? popis opreme ?ta koristi?? (nemora? instrumente i pojačala za gitare i to..) kad padne neki snimak nebi bilo lo?e da se čuje. SVAKA ČAST!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mike Vale - od nule do finala | NLP | Dizajn i konstrukcija studija | 240 | 16-11-2014 10:21 PM |
renoviranje studija | SandRob | Dizajn i konstrukcija studija | 173 | 27-09-2009 08:36 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
konstrukcija studija | nestor | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-12-2006 02:34 AM |