|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
mod?rateur analogue
|
![]()
to je nista drugo do microQ/Q/Q-rack engine stavljen u mali ergonomicni desktop. nista kriticno novo. mozda cak i izadje, ali ljudi su sve vise skepticni da ce sve ostati na 3D renderima. ima vec vise od godine da su to najavili..
ono sto se zaista ceka, a vrlo izgledno i nikad ne doceka, jest Stromberg, nova verzija Q+ (sa analognim filterima kao opcijom, ovaj put), koja je trebala biti spoj Q i microwave/XT tehnologije, tj. osim Q engina imati full wavetable mogucnosti kao sto to imaju microwaves. takodjer to bi bio prvi wavetable sint ikad sa 3 oscilatora po voice-u. nisam siguran da ce to ikad uspjeti izbaciti na trziste. treba para a oni se vade sa dna, iz bankrota. a vec je proslo pun k vremena.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Eeee... ovaj drugi demo kada sam čuo. To je bio razlog što sam kupio Pulse. Takav bass nisam na ničem mogao dobit. Relis, daj mi kaži jesi li ti možda imao i jedan treći demo sa Pulse, koji je imao bass na početku ali bez delaya - več sirov. Znam da sam i to negdje čuo i da sam rekao "ovaj bass je definitivno jaći od Neptunovog" i od tada pratim Pulse po oglasima... Kasnije mi se javio jedan dečko i ponudio mi Pulse Plus za JP-8080 + nadoplata. Ja rekoh "ok... uzet ću" i nisam pogriješio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Ima ga napravljenog ali ga jos uvek nisam dobio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Napokon je stigao
![]() ![]() ![]() Cv/Gate/Vcf control Device hand made by Sale Keshanski Don, radimo demo ![]() Last edited by silicon science; 20-10-2007 at 07:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
diy cv gate ?odlicno , silicon ! moram u ponedeljak odneti jd 800 u NS da sredi tih par tastera i slajder za cut off ... on to radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nomad factory pulse-tec | voomighty | Audio Software | 5 | 25-10-2009 02:50 PM |