|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ja isto razmisljam o tim pultevima, ali jos uvijek bi rado uzeo neki Ghost 32/8 ako naleti za dobru cijenu.. od ova dva naginjem vise toftu sto se tice kvalitete izrade tice, a i mogu ga dobiti znatno jeftinije od Orama.. citaj: nemam para. ali sto se sounda tice, nemam pojma. @alen: vidim da spominjes da su ti Eq-i nebitni jer bi isao direkt u DAW. ali da ti je vazan summing, drugim rijecima imaces opet iste te eq na raspolaganju na mixdownu... osim za kirurski precizne intervencije u pluginu, taj EQ bilo na Wizardu bilo na Onyxu ce ti za ove "sire poteze kistom" raditi puno muzikalnije i toplije od bilo kojeg plugina.. bez obzira sto nisu "high end", jos uvijek su analogni. ja sam se u to uvjerio puno puta.. ako vec pucas na analognu sumu, na takvom malom pultu (sto osobno mislim da i dalje ima smisla u odnosu na ITB ) onda je suludo ne iskoristiti te EQe. neces fulati ni s jednim od ta dva. dobro kod WZ je sto ga lako mozes prosiriti pomocu onog njihovog busa.. mackie je "lep". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Jel' se ATB pravi u Kini, a Trident u UK? ili obrnuto?
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hehe... tesko da bi igdje mogao usporediti Tofta i Orama. Nemam pojma da ima netko ATB ovdje na ovim prostorima.... tu smo di jesmo...
Al sam zato zadnjih tjedan dana zakopan u studiju, imao sam tjedan dana da smiksam jedan cijeli album... i Trident radi super! Suma mu je izvrsna, EQ razvaljuje (iako mi malo fali Q na midlovima, al bez obzira, boja mu je super). Ma bas sam zadovoljan! Sad mi je plan sastaviti novi stol u koji cu ukucat i Tridenta i A&H. Tako onda dobijem 40 kanala na miksu i dva totalno razlicita zvuka. Ipak mi se tesko odvojit od A&H. On ima prljavo-prekrasni, masni zvuk koji mi lezi na snareovima i gitarama, a Trident pak ima taj kristalni fini zvuk. To kad iskombiniram bit ce bomba! Bajdvej, jel netko prodaje Cramware A16 konverter? Fali mi sad jos izlaznih kanala da to sve izvedem!
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Onyx 1620 vs octopre lt vs digimax lt...itd | Daddy_o7 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 06-02-2007 02:49 PM |