|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
pa hajde da ne ostanem nedorecen...
inace malo sam u guzvi sa ispitima pa nisam svaki dan na netu pa ovako sporadicno pucam ![]() hm, stvarno je zavrzlama, ali mislim da to ide ovako.. [moguce je da gresim, neka me neko ispravi ako je tako, jer tu smo da zajednickim snagama pronadjemo najbolje resenje.. ![]() za svaki fajl koji se pusti u winamp-u zvuk[signal] se rutira do odgovarajuceg plugina koji ga procesira, u slucaju mp3 to je in_mp3.dll, u slucaju wav to je in_wav.dll i tako za svaki format.. u option/preferences/input kada se konfigurise bilo koji od ovih pluginova u output stavci stoji 16-bit output [kod mp3 to je podesavanje za decoder,wav doduse ima i 32-bit output- od winampa 5.xx pa nadalje] i ukoliko se npr. mp3 dekoduje 16bit-nom preciznoscu, na izlaz - odgovarajuci plugin koji je izabran u option/preferences/output ide zvuk koji je dekodovan sa 16bit-no, e sad zasto direct sound pokazuje output:24bit u tvom slucaju, stvarno ne znam, a voleo bi da znam ![]() sad u prilog ovome sto sam naveo moze posluziti sledece: winamp version history za verzije 5.xx * Improved: [in_mp3/in_mp4] 24bit AAC playback * Improved: [in_mp3] 24bit MP3 playback, 64bit internal precision * New: optional 24bit playback for many codecs (turn it on in Preferences->Playback) [mislim da ukoliko se ukljuci, onda winamp overrides setovanja u npr. in_mp3.dll, ovo dole npr. kaze da je poboljsanje: da in_wm.dll sledi ono sto je podeseno u Preferences->Playback * Improved: [in_wm] follows 24bit/mono/surround playback setting |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Nisam bas u toku o cemu se sve ovde raspravlja ali najbolji player je
iTunes... skines i cepas... Jednostavan za sanlazenje,sto se mene tice ima odlican zvuk,super organizacija fajlova , odlicna vizuelizacija..... Probajte ...pravi izbor a i besplatan je |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
banned
|
![]()
Dobar je, samo mu treba iskljuciti opcije za sminkanje zvuka kada se preslusava materijal, ako ste slucajno ukljucili tu opciju, ne secam se da li je po defaultu ukljucena. Ne secam se samo gde je u opcijama ova mogucnost, verovatno ima poseban tab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Vibrator
|
![]()
a najbolja je ona verzija itunes-a koja "slucajno" salje podatke sa vaseg kompjutera..
ja i dalje glasam za winamp 2.95 jer mi je brzina najbitnija, jedino sto ne mogu 32-bitne fajlove da slusam, a i ne trebaju mi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
hm nisam cuo da iTunes salje podatke na internet ...ali sta nesalje
![]() Ako imas neki firewall to se nikad nece desiti... ili iskljuci iTunes servis preko msconfiga... prosto ko pasulj a funkcionise... Pozdrav!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A jel i ova tema malo carevo novo odelo,a?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
TC daje besplatne plugove | La notte | DSP forum | 16 | 24-02-2009 10:53 PM |
Materijalli koji apsorbuju zvuk, recimo od... | Adi | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 29-05-2006 01:46 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |
Zvuk... | kVu | Promocija radova | 6 | 11-03-2004 08:18 PM |