|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() Quote:
U vezi sa Voxengo Harmoni Eq ( koji si bio preporu?io , a na koji sam imao primedbu ) . Promenio sam mi?ljenje . Mo?e da uradi odli?an posao u masteringu ( nije mi se bio svideo kad sam ga prvi put ?uo ) . Curve ba? i ne , ali za poneki detalj u miksu mo?e ( jednog dana ) da poslu?i ... Od gomile Voxengo efekata da li mo?e? da preporu?i? jo? ne?to ? Mo?e? li da nam otkrije? set plaginova koje koristi? ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Gotovo uvijek koristim stvari poput, sonic maximisera,warmifiera, simulacija lampi. jer daju odredjenu "masu" snimci po mom mi?ljenju. Ma koristim sve ?to dode ruke ako pa?e u tom trenutku, ne ravnam se po onome "rekla kazala", netko sa free plug inom mo?e dobiti bolje rezultate nego netko za nekim od 500 Eura... Cuo sam radove(u stilu glazbe koji radim, a to je metal). radjene na SSL-u, lexiconima,avalonima, najboljim spravama u mo?da najjacem studiju na ovom dijelu balkana,ra?en od profesionalaca koji su dr?ali lekcije po forumima, pa na kraju zvuce----Jad i bijeda. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() evo, editirao sam....sredi i ti quote u svom postu i sve 5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne znam jesi li ?uo taj materijal?Kakvo je tvoje mi?ljenje? Ina?e sad stvari ve? bolje stoje i zvu?e kod tog producenta, i to na 100 puta goroj opremi. Zna?i znanje je ipak presudno a ne oprema.
![]() |
![]() |
#37 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
d?aba vrhunska oprema ako je nema tko iskoristiti ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Nisam ih nikad ?uo, ali tad su bili dosta eksponirani uz annathemu, bloodbath, demoniac, heller i sve te yu bandove..... ?to su dobri??
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Redosled povezivanja | Francuz | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 23-02-2008 05:42 PM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |
Normalizovanje, redosled | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 47 | 13-10-2005 04:20 AM |
Automatizacija Waves efekata u SX2 | sashonz | Audio Software | 4 | 12-07-2005 11:35 AM |
Rutiranje efekata | Arthur | Audio Software | 20 | 02-10-2004 09:35 AM |