|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#381 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Synclavier, dobro nam dosao !!
![]() btw ove prve tri sprave sa tvoje wish liste se sve daju relativno jeftino nabaviti na ovim prostorima, pa ne razbijaj glavu, pogotovo matrix nije problem naci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
SuperModerator
|
![]()
Welcome Ziko Synklavieru
![]() ![]() pozzz p.s. daj neku sliku svega toga, pa pogle naziv ovog threada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav Synclavieru!
Imas dobar ukus ![]() Uzdravlju nabavio jos koji sint, salji fotke ![]()
![]() |
#384 |
Senior Member
|
![]()
evo Chlusteru malo o Midasu-u:
cini mi se da je bazni sound nesto zatvoreniji od AH GS 3000 , AH ima malo vise kolorizacije sounda , to je ta neka "toplina" koja je stalno prisutna . To ne znaci da Midas nema topao zvuk ali je nesto tvrdji,to te tera da vise koristis eq , koji je precizan i veoma osetljiv.Stim da sam na AH lakse definisao boju kickova No verujem da je to zbog toga sto je Venice ipak live mikseta i predodredjena je za druge namene. fali opcija za meterbridge a i sama konfiguracija je mnogo skromnija od GS 3000.Inace veoma operativna mikseta , sve je pregledno i logicno postavljeno ,lako se rukuje, izrada masivna , kompaktna i kvalitetna .Dobar feeling potova , klizaci kratki ali meni sasvim dovoljni , suma nema .. i to je to sa tim da bih za sound dao malu prednost AH GS3000 ... ostalo sto sam imao sve pada u nize klase ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Moderator
|
![]()
Cluster, Bitch, Moritz - veliko hvala na dobrodoslici
![]() ![]() ![]() Napomenuo sam da sam trenutno u fazi seljenja u novi prostor, i oprema mi je na "sto strana" (deo utovaren u ven za sutrasnji put u Nis, deo kod Radetica u studiju, deo u koferima, a samo najosnovniji setup mi je postavljen u gajbi, da bih kako-tako zavrsio jedan zapoceti poslic). Da ne bude da sam zaboravio na fotke, evo postavljam njih par gde se vidi ono sto je trenutno na pola metra od mene. Imam dosta slika sa koncerata gde se pored mene vidi i live setup, ali mislim da bi bilo malo samoreklamerski postavljati ih , posebno za coveka koji se tek ukljucio na forum. Pozz.
Last edited by Synclavier; 27-05-2008 at 12:59 AM. Reason: Zaboravih slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Pro Member
|
![]()
Veoma racionalan setup. Dobrodosao
![]() Ti bi bio i fantastican gost foruma, bar u ovom delu koji zanima klavijaturiste
![]() |
#387 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
odluke, odluke.. ![]() nadam se do kraja godine, ili pocetka slijedece napokon ubost nesto od toga. Quote:
![]() ![]() evo , bas si mi dao ideju , razmisljam da napravimo topic iskljucivo za LIVE slike.. mi i sintevi.. sintevi i mi.. i nemoraju bit nove, moze i iz proslih vremena, starih bendova i sl (jer ja druge ni nemam ![]() sta kazete na to, bratijo ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Pro Member
|
![]()
A sto da ne
![]()
![]() |
#389 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |