|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
USB 2.0 je već mnogo godina standard na svim PC uređajima, pločama, laptopovima gde god.
Postoji još noviji, USB 3.0, još moćniji, koji još uvek nije ušao baš svuda i ako kartica zahteva taj, onda mora da se dokupljuje. Kollko se ja sećam, UC najnormalnije radi na 2.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
On topic, m-audio proFire je tesko SMECE. Bio mi je par dana u kuci dok mi je MOTU 8pre bio u studiju ... majko moja, ono je nesto najgore sto sam cuo.
Nikako ne preporucujem. Taj RME nisam imao prilike da probam ali verujem da je u rangu ili cak i bolji od ovog motu-a koji imam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Uzecu jedno dva tri dana Rme da probam ako ispadne ono sto sam oduvek zeleo da cujem moracu do banke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MAO
|
![]()
bem li ga, meni baš obratno, taj profire, iako taman po prirodi, kad se otvori gore jako fino radi. Prilično korektna karta za te pare, reko bih bestbuy. Opet, nisam radio sa tim motuom, a ne znam mu ni cenu. RME UC, vredi proveriti koji su to konverteri, ako su bar 9632 generacije, onda je ok, ako su Multiface, ondak sve zavisi kolko para ode na njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Rme Fireface UC 850e placen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
za te pare se kupuje i FF800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Polovan, mislim da sam video bas na ovaj forum 750e ff800 a ff400 550e,ja sam bas stavio pecat za rme samo neznam za koji da dignem kredit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
polovan, nov, isti kurac, nisu to kola pa da im se gleda kilometraža
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
i to sto kazes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Kao sto sam i obecao da cu da javim utiske od rme-a,Windows 7 ultimate. Kad sam povezao rme preko usb connect nije prepoznao usb,posle neko vreme nadjem rme uc u device manager i znak uzvik ! uspjem da instaliram drivere i uradim update ali nedostaje ikonica za sample rate,jedino sto ima taj total mix.Uzeo sam rme na sat vremena da probam kod mene u studio windows xp sp2
povezem rme ubacim cd sve se samo instaliralo total mix sample rate sve je tu, kad se razlika primecuje u sobi 3 sa 3 mogu zamisliti kako je u vecoj sobi dje je akustika profi radjeno,ima dobre preampe i ako sam nesto kratko probao te preampe najvise sam isao preko Gap 73.Kad uporedio mix rme uc i m-audio 192 velika je razlika,sve phvale za rme vredi uzeti kredit za rme ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MVP - "Za bolje znam, al'mi bolje ne treba" | Arthur | Promocija radova | 13 | 17-07-2011 09:20 AM |
Sta je bolje? Yamaha 01x ili Tascam Fw1082 | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 01-03-2011 08:42 PM |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
koja ima bolje konvertere e-mu VS m-audio | Hoffman | Computer Hardware | 1 | 30-05-2006 02:37 PM |
Sta je bolje? | SIMKES2 | DSP forum | 37 | 22-12-2005 02:06 PM |