![]() |
Treba mi nesto bolje..
Pozz, polako polako menjam opremu mikrofon sam promenio uzeo preamp sada miksetu koristim samo za aktivne monitore i sluske, i treba mi nesto sto ce da zameni (m-audio audiophile 192) neki audio interface naravno nesto bolje :D
budzet: prodao bi zvucnu koju sam naveo miksetu soundcraft, dbx 166xl i mozda bi dodao nesto para za neki bolji audio interface,znam za rme ne treba da se pita samo ides kesiras ako imas mogucnosti ali za to malo daleko, radio sam na motu 896hd odusevio me imao sam ga za male pare ali ja sam odlucio dati pare za gap73, trazim malu pomoc od vas koji audio interface ce da zvuci jedno 30% bolje od m-audio 192 hvala u napred pozz |
Re: Treba mi nesto bolje..
Nije bas lako sabrati potencijalni fond koji ces napraviti prodajom, ali kad vec spominjes motu, bilo koji motu interface za koji budes imao dovoljno, bice ~300% bolji od 192... Izasli su skoro neki novi, skockani desktop interface, vrlo zanimljivo izgledaju. Subjektivna preporuka, koristim motu.... Naravno, ima tu puno zanimljivih urdjaja, ali malo preciznije, koje su ti potrebe i koliko para?
|
Potrebe da mogu GAP73 da povezem i dbx166xl pa recimo ako je nov od 300e do 400e polovan od 200e do 250e, zanimljivo izgleda motu audio express nemogu da nadjem nesto da pise o njemu po netu ako imate vi neki predlog posalji da vidim
hvala na odgovoru :D |
imaš da kupiš polovne RME hammerfalle uveliko ispod 400. A potpuno nema veze dal je nova ili nije.
|
Razmisli i o ad konverteru ,onda ces digitalno ici direktno u karticu i preskociti (uglavnom lose) konvertere na jeftinim karticama.Ja sam dobre rezultate dobijao sa obicnom m audio 24/96 na spdif ulaz!
|
da ali koji valjan konverter ima da se kupi za 300-400e?ž
|
Do 400 evra, polovno - 1. M-Audio Profire 2626, 2. Motu Ultralite.
Oba imaju IO u izobilju, dobre preampe, DSP/mikser i zvuce za duplo vece pare |
i oba prilično lošije rade od RME 9632, bar mom uhu, imao sam profire 2626 i prodao ga, a MOTU sound mi nikad nije bio drag, sve do hD192 modela. Drugo, mislim da mu ne trebaju karte sa toliko kanala i opcija, što više lampica, to je svaka jeftnija ;)
|
To, slazem se sa arthurom. Nabodi hdsp 9632 i vozi ga sve dok ne nestane pci iz upotrebe :)
Za te pare je hdsp najbolja karta na planeti. Ne salim se! |
Quote:
kombinacija sa Gap73 i mikrofon Audix cx112 hvala svima na odgovorima ;) |
All times are GMT +1. The time now is 05:12 PM. |