|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Nisam lo?e pro?ao - najbolji Beta58, najgori Behringer XM1800S.
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Strava, gotovo na svakom testu bilo da je blind bilo da su postojali vec rezultati u87 sam uvek birao kao najbolji.
Jedino sto mi je cudno sto sam odabrao Behringer B1 jer taj mikrofon prepoznam na 10km, on bas ima isto naglasene sibilante i neku rezonancu na visokim a na ovim snimcima toga nema, mora da se bas pogodilo kako je mikrofon bio postavljen i da je to odgovaralo pevacevom glasu |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
ja sam u sebi) glasao za parne brojeve)))... imam b1 i poredeci ga sa at4035 nisam uocio vece razlike... jos bolji je b2, za nijansu manje osetljiv i ravnomerniji zvuk... na ovom testu b1 mi se skoro najvise svideo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Nisi mnogo omašio stvarno, za nekog ko po ceni meri kvalitet omašio si celih 2430€.
![]() Kako rekoh sve je to isto, a ko hoće da se tripuje njemu je uvek lepo. ![]() XM1800S je katastrofalan i tu ne treba da budeš genije da bi čuo, ali svi ostali su tu negde što se i vidi po rezultatima. ![]() Last edited by kravadinka; 17-12-2012 at 07:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by kravadinka; 17-12-2012 at 09:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
I dalje stoji da si ne?to pobrkao, po?to sam tu napisao da je to problem za one koji neće da učestvuju u blind testu, a ja sam očigledno učestvovao.
U svakom slučaju, nije SVE isto kao ?to si ti rekao.
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ja nisam učestvovao, pa nemam problem o kome ti pričaš.
![]() U startu si postavio U87 kao benchmark iznoseći svoj stav da je sramota ako se nekom svidi "smećarski" Behringer, da bi na kraju sam izabrao Beta58. ![]() Da me ne shvatiš pogrešno, ja to u potpunosti podržavam, šta ti se sviđa to i koristi, bez obzira na cenu i brend, ali batali te jeftine prozivke, ne moraju svi da se tripuju baš kao ti, možemo se mi tripovati i oko nekih drugih (glupljih) stvari. ![]() Last edited by kravadinka; 17-12-2012 at 09:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Osim toga, nije moj stav da je sramota ako se nekom svidi lo? mikrofon. To je (valjda) stav onih koji izbegavaju uče?će u blind testu. Lepo sam napisao jedno, a ti čita? ne?to deseto.
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da je to tvoj stav, inače ti takva budala?tina ne bi pala na pamet.
![]() Ja sam tamo napisao da mi je sve isto, a ti pi?e? neke svoje umi?ljaje, probaj da prihvati? da ne misle svi isto kao i ti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
mikrofoni, poredjenje, test |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poredjenje izmedju U87i i U87ai ..zanimljivo | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 17-11-2012 06:03 PM |
savjet oko mikrofona | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 16-06-2010 10:15 AM |
Kupovina mikrofona? | Riccolo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-01-2010 12:04 PM |
Hi Pass - poredjenje EQ-a | idekius | Audio Software | 19 | 01-08-2006 09:48 AM |
Poredjenje monitora... | bezsmisla | Monitoring | 14 | 10-05-2005 12:41 PM |