|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
bitan im je operativni sistem koji je neki kao standard u industriji...i koji stvarno jest prije windowsa 7 bio dosta stabilniji i efikasniji
a za ovo "napraviti" stabilan komp....pa nije to da idem izmisljat komp, idekm ga sklopit...a sklopit komp je dejcja igra. stvar je samo se informirat o komponentama i stvar ce sljakat. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Okej. Ja bih ti sad zahvalio za ovaj drugi dio posta jer si mi dokazao da ova rasprava nema smisla. Za?to da ja sad gubim vrijeme obja?njavajući ne?to ?to sam već sada dobro argumentirao? ![]() Okej, zbilja zatvaram ovu temu ?to se mene tiče. Cya. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Ej, pa sto onda ne kazes odmah, pa ne vredi ni da citam sta je covek napisao, pa ti SVE znas , bez da ista o tome znas...! Fuck yeah! Awsome!
![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 20-05-2011 at 04:03 PM. |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
#26 | |||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Akustika neće utjecati na rad kompa, eventualno ventilacija -.- Nije mi namjera da te vrijeđam, ali osjećam velikudozu omalova?avanja u tvojim postovima i zbog toga instinktivno reagiram na ovaj način. Ne mora? pitati psihologe, malo prosurfaj internetom. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
ja sam jos nedavno bio prisiljen na faksu uzet i korsitit macbook (ok, macbook white doduse, dual core, 2 gige rama.. solidan kompic)...e sad, ak mi neko tvrdi da se mekovi ne ru?e i kako je to jebeno istestirano optimizirano stabilno stavec - to je cista la?. prvu stvar kaj nam je profa reko je "sejvaj projekt kad stignes, mekovi se itekako ru?e". sad mi se puno manje rusi ovaj "laički" sklopljen pc s windows 7. a posto sam i tada puno radio u cs3/cs4 mogu rec da flash i programiranje u istom radi znatno bolje na windowsima(ako cemo vec besramno vadit primjere). komponente i operativni sistem su dusa kompa. kako su komponente u svim kompovima sada iste, os je jedina prava razlika a i glavni komercijalni osevi su sada tu, rame uz rame. neke forice se daju tu postelat ali nista groundbreaking sta neko s malo volje i interesa ne moze brzo naucit i probat ako osjeca da mu je takva optimizacija potrebna. ja vec godinu i po gazim svog "laičkog" i5 i stvar jos dan danas leti. nikad nikakvoh problema nit s rusenjem nit s performansama.
|
![]() |
![]() |
#29 | |||
Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Da li se neko seca PowerPC-mac vremena kad su ljudi pricali da Mac ima bolji zvuk od windowsa zato sto procesor ima drugaciju arhitekturu ![]()
Last edited by Matoree; 20-05-2011 at 06:15 PM. |
|||
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
dakle ti velish da su ti u rudawu za tih pisljivih 100? vise dali mnogostruko bolju masinu nego sta je ona ako ju sklapa neki kucni entuzijast? plus daju ti unutarnju akusticnu izolaciju i rad i support i sve jel...za samo 100 ojra. pa onda su brat bratu ludi. eto. a i malo ti se obrce prica. jel na kraju razlika nebo i zemlja kako sada tvrdis (yamaha vs 100k? violina) ili je kako si prije tvrdio samo u neki finesama stvar il...? odluci se
reci mi, kada se komponente sklope, sta tocno oni tu jos rade osim testiranja? programiraju svoje custom drivere? overkolkiraju kaj mozda neki nit ne zele posto su kompovi danas jaki a ovo mu samo smanujuje vijek trajanja...sta jos? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |