|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
jeste smesno , ali je stvarno tako bilo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
imao zx spektruma već 83će, a komšije ubrzo potom kupile c64. Jes da su obe familije vojna lica, al ne sećam se da je neke muke bilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
posto sam bio ucesnik mnogih "ondasnjih" dogadjanja, mogu sa dosta uverenja da vam kazem da je doticni clanak, koji sinoc dobih internetom najcistija naivna budalastina i primer kako se pravi seljacka i priglupa "teorija zavere" KOJESTA!
Mada moram da priznam da me je prijatelj, koji inace radi kao visi savetnik MUPa, par puta "konsultovao" da analiziram neke muzicke numere, i u njima trazim neke subliminalne "satanske| poruke...sto nema veze sa ovom tematikom.
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
iako covek nikada ne moze da bude apsolutno siguran, jer gramzivost, zelja za vlascu, pokvarenost, i slicne pojave postaju imanentne svim "vlastima"...
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 28-01-2010 at 12:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Da li je sledeće ?to ću napisati negde objavljeno ili ne ali mo?da će vas zanimati. Jedno svetsko prvenstvo u fudbalu (malo pre 80, setićete se) mi pro?li katastrofalno. Neki tada va?ni ljudi u radiju i tv (prijatelji mog bubnjara, a meni samo poznanici u to vreme) u ?umatovcu nekoliko večeri debatuju ?ta da se radi, kako podići moralno popadalu naciju i jedan se seti kafanice ta? i ansambla lira. Ima zgodnu pevačicu, da se pogura...da ne du?im, i desi se LEPA BRENA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]()
Ja sam taj tekst dobio od zeta koji je bio muzicar u to vreme. Kaze da mu je jedan deo poznat, i da je bilo gore.
Nesto je pricao i za Ipeta Ivandica da nije hteo. Valjda da radi za njih. Sva muzicka desavanja su najblaze receno sumljiva... Secam se "pokreta new partizan's" i slicnih umobolija. To mi je bilo smesno onda, a sad mi je malo manje smesno. Opet, kad pogledam super zvezde koje dolaze niotkuda i munjevito zaradjuju novac i pricaju imbecilne, scecepajuce price o svemu tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Da li su nasi bas toliko do detalja vodili racuna o ovim stvarima...pa i ako jesu, onda su mnogo vaznije stvari otisle u persun... ![]() Mada, verujem da i nas ovde povremeno citaju. Pa se smejte... Pozdrav ekipi... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 19-02-2010 at 01:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |