![]() |
Velika "zavera" u Yu Rock-u
|
Re: Velika "zavera" u Yu Rock-u
Quote:
:ups::rotfl::ups::rotfl::ups::rotfl: |
Pa ljudi...
Ajde Divljan, Turk, Čola i Divlje Jagode... Ali, Brega!?!?! U to, moram reći, sumnjam. |
odlican text... samo poklopis crno na bijelo...
|
Čuo sam za ovo... Sve sama istina...
:wink: |
sad valjda moze da se prica o tome otvoreno..../ ?? Mi smo svojevremeno pevali na engleskom i kopirali smo ceo taj "svetski" elektronicarski zvuk..itd
Da vam ne pricam pod kojim smo pritiskom bili da radimo "za njih"...cak smo i poceli neke stvari (na pr, za Ceo prvi Bajagin album smo uradili zajedno demo snimke kod Jevte u podrumu...ali smo "zbog pritiska" morali da prepustimo posao Bati Kovachu...koji je dosao na gotovo (mi sve vec odradili)! Bilo je i dobrih momenata...na primer, dozvolili su mi da uvezem prvi Simmons SDS V bubanj na teritoriji stare SFRJ (pre Srebrnih Krila) ...svi su me zvali da im sviram prelaze na njihovim plocama! ( a ujedno su "oni" preko toga mogli da proveravaju ko sta radi po studijima) Ali, pritisak je bio stvarno veliki i tako smo pocetkom 1986 Jevta i ja zbrisali u London ..prodli sve sprave i pritajili se par godina (da nam se trag malo zamete...) Skrivali smo se po restoranima, gde smo prali sudove i kuvali... tebalo mi je jedno 5-6 godina da se ponovo pocnem (onako iz potaje) baviti muzikom... I utom se pojavio internet, Youtube i mp3 i sjebao sve... (a i to je sigurno neka druga zavera):( |
ahahahhhahaahhhhaahhahahaahah
ovo je epohalno |
|
meni sve ovo miriše na živu istinu. A vraču verujem.
|
Nema ?ta...
Darkwoodi rade za NATO, a Jarboli za Ruje. Nego, s'obzirom da ajvar ne pada daleko od Kladova, i ova Aleksandra Kovač mi je sumnjiva... Sigurno ?ljaka za nas (da ne ka?em njih)... :D Pod ruku s Jarbolima mogao bi i, naravno, Miroslav Ilić, mada verujem da nas taj cinkari Bugarima... |
All times are GMT +1. The time now is 10:42 AM. |