|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Salim se, ne zameri,posle svega sto kazes...! Ali evo, no hard feelings, imas neki svoj stav i to jeste za razumevanje. Mogu i da razumem da ti se jednostavno S3A ne dopada i tako i to je cool... Ali: To je jedan od njihovih najboljih monitora u toj klasi, a sto se tice zvuka, uzmi samo cinjenicu da je Lord of the rings radjen i na S3-A sistemu...Taj film, iskreno, ne volim nesto,ali sve u istom je bolesno brutalno,pa samim tim i zvuk,koji nigde ni u jednom spektru nije muljav i tako dalje. Dakle, Abbey Road Studios ih poseduje i jos gomila svetskih studija sa ezotericnim izdanjima i malo je pretenciozno pljuvati uredjaj o kome se nista do vrlo malo zna... Mogao bi neko da pomisli da se zna o cemu se govori... Kazem, ok, ne svidja ti se, normalno i prirodno je da i to postoji, sta god da je i koliko da kosta... Prvo skoci, pa reci hip-hop...! Poz'
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bravo!!! Pa o tome i govorim! ![]() To je jedna stvar koju sam i hteo reci...pa se zbog toga nisam slozio sa tim da postoje krsh monitori i oni koji to nisu, bez obzira na cenu...A shodno stim, jos jedan savet za one koji nemaju mnogo iskustva a planiraju kupovinu monitora: Nemoj te otici u prodavnicu i reci: Dajte mi one najskuplje! ![]() ...No..ovo bi sada moglo uci u vec opseznu raspravu i ogromnu temu, o kojoj bi mogli do sutra..Meni je dovoljno to shto sam na fax-u naucio i teoretski i u praksi,sto se ove oblasti tiche i hteo sam dati samo svoj savet u vezi kupovine monitora,-jer sam se ja vec jednom prevario slusajuci price drugih kada je rec o kupovini monitora, ne govorim o drugim stvaraima!-, posto je covek vec postavio pitanje ) Sushtina i zakljucak: Veruj te najvishe svojim ushima! (nadam se da se Big Bockie slaze sa ovim) ![]() Toliko od mene...za ovaj topic...pozz ![]() Last edited by Nemania; 14-01-2010 at 03:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Pa na Solo 2 sam i mislio, ali sam video da se ne prave, pa sam pretpostavio da je Solo 6 zamena, a znam tu pricu oko konstruktora, mislim da nije laz. A sto se monitora tice, to ti je individualno, 100 ljudi 100 cudi, 100 zena, 200 sisa!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Sad se lakse dise, bio si me zabrinuo, ali ok, skroz je drugacije izgledalo... ![]() Poz'
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Zar niko ne primećuje referencu...?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Zahvaljujem se svima na savjetima, sugestijama i predlozima, zaista ste mi mnogo pomogli
![]() Naravno da svako zna ?ta mu le?i, i za koju vrstu poslova mu trebaju određeni monitori, i na kraju dali proizvode ?eljeni rezultat. Ja sam ovu temu i postavio da čujem va?a iskustva i mi?ljnja, i svi ste se slo?ili da je Behringer ipak bolji od Alesis-a. Ja sam danas oti?ao do prodavnice muzičke opreme, ponijeo neke svoje radove i preslu?ao ih na oba monitora. I meni se čini da je Behringer malo bolji. Slu?ao sam i KRK RP5 G2 koji je ne?to malo skuplji ali valja i razmisliti o njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() Quote:
Čika Slobo, kakvi su Whafedale Diamond Pro Active 8.2 spram ESI NEAR 08 ?EXPERIENCE ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Jedna rec: TANKI
(mada ne losi, jer je "translacija" i kod njih jako dobra, to su ustvari NS10-ke 21. veka)
![]() |
#29 |
Banned
|
![]()
a, da li bi mogao da uporediš Diamonde sa Adamima A7? To su zvučnici sličnih specifikacija, iako su Adami duplo skuplji..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
u duelu ta dva modela, ja bih izabrao svakako m1 620! ali moja preporuka (radio na m1 520, 620, 2030 i 2031 beringhercima...) je alesis m1 520, manje para, kad vec pricamo o low budget, dovoljna glasnoca, preciznost u odnosu na beringherovo frljanje! odlican (mozda i bolji) izbor je i Edirol MA20D koga vise nema u prodaji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha HS80M aktivni monitori | FrankoPanko | Monitoring | 19 | 22-04-2007 12:34 PM |
Aktivni monitori - uklj-isklj. | Gulanfer | Monitoring | 14 | 07-02-2007 12:24 PM |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |