|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Ljudi hvala.
Za sad sam jedino siguran da ide Lynx Aurora 16, dok sve ostalo treba prespavati i dobro promučkati u lubanji.
![]() |
#22 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
naravno da je 1500 $ za taj mci hebena cijena ali dali si sie pitao zasto... serial 003 prototip sa pola missing parts po kanalima.... planirao sam ga ja cashnuti ALI 1500 pult 600 ceate 1400 shipping oko 500 carina, porez i sranja ako imas spagu znaci vec smo na 4000 a sada s obzirom da je pun 2001 koji rade na 38 v jer su prvi mci radili na +/- 38v znaci problemi.... rekaping minimum 1000 modifikacije i zajebancije jos sigurno toliko ako ne i vise i pitanje sta bu na kraju jer to nije standardni mci !!! to je prototip evo i slika kanala za znance!!! na kraju taj pult sigurno bi kostao oko 7500 eura ????? ako ne i vise..nema drvenestranice 18 kanala ne radi...master krci rezervnih djelova nema...... mci se kupuje od seriskog 012 pa na vise oni prije nisu bas naj sjajniji osim za pod pilu i u rack ![]() a ivo ce se slozit samnom ...IVO JE ODLICAN ELEKTRONICAR i MCI nije problem za slagat , ALI je potrebno puuuuno vremena i dijelova , a to kosta !!! i malo je ljudi koji imaju puuuno vremena za taj sport resturacija pulta je pakleni posao !!! Last edited by roginator; 11-10-2009 at 02:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Da bi jeftino kupio prefektan mixer (ili bilo šta): -Trebaš da naletiš na budalu. -Ta budala treba da se ne oglasi, a naročito ne na ebay, ai da ne zna šta ima (prodaje). -Trebaš da budeš miljenik Boga i svih svetih zajedno... Obično se takve kupovine završe konstatacijom kupca (nakon što da pare) : -Dobar neki tip. Možda malo priglup... ![]() ...posle se ispostavi da i nije baš dobar, a i da je sve, samo ne priglup ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by player; 24-05-2009 at 09:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
ja se osobno nebih usudio ulagat tolike pare u "poluispravan" pult,kad mogu imati vrhunsku digitaliju za iste novce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
malo procakaj gearsulz.
Metric Halo ULN8 jako dobra stvar. koja je dosta novo na trziste. http://www.mhsecure.com/v5mm/ULN-8.html pogledaj pa mozda ti se i svidi. pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Kolega To?o!
Po?to znam da si par metara od mene a znam točno kakve su ti namjere s opremom zaboravio si par stvari napomenut. A to su. Da misli? snimat live i to neke o dređene stvari nebitno koje a uz te određene stvari ti jo? treba; -Spliter( dobar 8ch cca soma?(nazovi me pa ću ti reći za?to)) -Multicor( dobar cca soma ?) -i moja malenkost ![]() p.s. Nazovi me pa da dogovorimo i radno mjesto! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
ako jetako onda bi stvarni iso na Uln8.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
uln8 moze da snima max 2 analog i 2 digital kanala. tako se pricha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Oprema i 16.000 EUR | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 15-06-2009 11:49 PM |
studio oprema,mi?ljenje | didovzub | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-10-2008 12:42 AM |
Oprema | Arthur | Dragan Ivanović | 3 | 20-10-2006 01:16 PM |
Oprema | STUDIOTON | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:13 PM |