|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
[QUOTE=slowstar;238486
P.S. bass na numeri "Chameleon" nije sa ARP Odissey sinta, nego sa ARP 2600 sinta, imao ih oba, pa znam sigurno, a i mislim da pise na ploci (tada jos nije bio popularan CD)[/QUOTE] on the back of my head hunters CD.. Herbie Hancock *fender rhodes electric piano *honer D6 Clavinet *arp odyssey synthesizer *arp soloist synthesizer *pipe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Imajuci OBA od tih ARP sintova, ipak ne mogu da skapiram kako je dobio tako "mastan" bass na manjem ARPu, koji sam jako dugo imao (5-6 godina, dok ga nisam prodao, da bih pazario Oberheim FVS4) mozda si u pravu, ja se i sada secam kako sam "napravio" taj bass koji je sawtooth talasni oblik, sa nesto malo rezonance, ali mozda si u pravu, tacno je da OBA modela pripadaju istoj familiji, ali si na 2600 mogao patch kablovima da pravis neke veze koje nisu bile moguce na Odyssey sintu. Oba sinta su imala prednost nad Moog-om sto su se mnogo manje rastimavali, bili su pouzdaniji na svirci, ali nisu imali Moogov "mastan" 24 db filter. Mnogo sam voleo 2600 koji sam imao manje od godinu dana, ali mislim da kada bih ga sada cuo, tesko bih se razocarao...
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
overdrive ? :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]() ne znam tacno koji je basista skupljao prljavstinu i prasinu na bas gitari decenijama jer je verovao da te naslage masnoce i blata izmedju pragova daju taj funk ton koji treba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=YK6jyXjiqEM (end of OT)
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Dobos ubija.... za moje poimanje je preglasan..... i ravan kao daska... ( i to dobro ravvaaaaaaan )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
funk-jazz | balthazaar | Promocija radova | 15 | 14-06-2010 01:49 PM |
Headphonics-Evolution of funk | disco violence | Razno | 9 | 18-01-2009 12:55 PM |
VST-ovi za G Funk | moka | Audio Software | 21 | 07-02-2008 04:50 AM |