|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da sam vec rekao u nekom drugom thread-u... stavi Guitar Rig na insert u Sonaru!
Pri instalaciji GR-a ti u jednom momentu da izbor sta ces da instaliras. Imas opciju Standalone, VST i RTAS (moze sve da se cekira)... ti si verovatno cekirao samo standalone... znaci ponovi instalaciju i pojavice ti se medju plagovima. Pozz
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Aj probacu,pa javljam sta sam uradio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Ok,moze ovako,nisam ponovo instalirao GR 3 samo sam rekopirao dll fajl u vst cakewalk i radi,mala mana mu je to sto nne mozes direktno da slusas sta tacno snimas,jedino kad snimis socijalno gitaru onda ga provlacis kroz GR 3 ali boze moj,bolje iista nego nista,brine me samo kad budem snimao distorziju ali snacicu se vec...Nego imam drugi problem sad...Snima mi gitaru mono..Ukljucim snimanje ukljucim snimanje i krenu dva kanala ali jedan je prazan,i sve se cuje na jednu slusalicu posle toga...Kako to da resim????
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozz
![]() |
![]() |
#25 |
Psiho
|
![]()
gledaj... ne bih htio biti bezobrazan i bezobziran, ali imam jedno pitanje za tebe.
Zar ti je zbilja toliki problem pročitati nekakav "getting started" ili kako god se već zove tih nekoliko stranica Sonar manual-a, a na koima su ljudi objasnili sve te "porođajne muke" koje muče novopečene korisnike? Treba ti 15 minuta da to pročitaš, pa opet ti je lakše ovdje postat pitanja i čekat nekoliko sati da se netko smiluje i posta ti odgovor. Jednostavno mi to nie jasno.!?!? Read the fuckin' manual!
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Ne daj se Riccolo
![]() 7 ti je sazvakao postupak. Javi sta si uradio Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
banned
|
![]()
Izvodljivo je, kako nije, pa tako ga svi i koristimo... međutim, ne mo?e ti niko pomoći ovako na daljinu, ako ne ?eli? pomoći sam sebi. Shiva ti je lepo rekao ?ta da radi?, a ja ti dajem mali hint, jedini koji mogu u ovoj situaciji: VST folder se nalazi u /program files/steinberg/vstplugins, tu ti se po nekom osnovnom pode?avanju obično instaliraju svi efekti i instrumenti u tom formatu. A ima? jo? jednu mogućnost, izvodljivu u Sonaru: guitar rig ima i svoju DX verziju, poku?aj nju da učita? na kanal na kome ?eli? snimiti gitaru. Nađi negde u Sonaru gde se isključuje direct monitoring (ako ovaj to uop?te ima, nisam ga duuuugo koristio) i podesi input kanal na onaj u kome ti je gitara, pretpostavljam prvi. Trebao bi je čuti. Ali, molim te, prvo se malo informi?i, uradi ne?to sam, jer ti, ponavljam, niko, ama ba? niko, ne mo?e pomoći kada nisi ra?čistio ni sa osnovnim poznavanjem terminologije i načina rada u virtuelnom okru?enju.
Pozdrav i srećno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Hvala ljudi,bas te carevi...Uradio sam sve kako mi je 7 rekao,sve radi super...A i Shiva je upravu,mada sam citao i citam jos uvek razna uputstva i tako...Sto puta mi je lakse da mi vi direktno resite problem nego da bauljam...Sto se tice gitare,raspitao sam se,snimicu na dva mono kanala gitaru pa cu posle da ih bacam na stereo,tako se valjda i radi...Izvinjavam se jos jednom sto vas davim,ipak sam ja novajlija u ovakvoj vrsti softvera pa i ne znam bas mnogo,ali brzo ucim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Jbt nerviram se, ponekad mi treba dok radim pesmu da cujem neku drugu...Zasto ne mogu da slusam winamp niti bil koji drugi plejer dok mi je upaljen Sonar?
![]() Sandzama jel mozes ti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Options/Preferences/Plug-ins/Output pa izaberi recimo Nullsoft WaveOut Output i u njegovim pode?avanjima odaberi Microsoft Sound Mapper, a ne EMU driver. Mo?da će da radi.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKG D40S & E-MU 0202 USB => Ima Suma - Nema Suma | jox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 21-06-2009 06:42 PM |