Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2008, 07:22 PM   #21
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Re: Reciklirani proizvod :)

U pravu si - nigdje psovke. Sorrryyy. Nisam dobro čuo .
alfom is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 07:54 PM   #22
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Super je stvar...meni radi...beat vozi...neobičan je i mrda...što se mene tiče - super ...puuusa
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 07:55 PM   #23
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hahah fala..

@alfom vish.. ja lepo kazem..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 08:16 PM   #24
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

ok,nisam mislila da se raspisem,al eo da ti objasnim..ne radi se o tome dal me omalovazavas,nisam zato to rekla,vec da mi se ucinilo da se ogradjujes od kritike koja ti se ne dopada...

gle,pricam ti,kao nekome za kog znam da moze mnogo bolje. sve bi ovo bilo kul,da to nisi ti,koji imas daleko drugaciji sistem vrednosti od vecine repera,i zelis da uradis nesto potpuno sveze i drugacije,i imas potencijal za to.
ok,ok,IMA delova koji su ok...eto te 4 rime su jedne od njih...ima ih jos par koje nisu ni upadljive dovoljno.
akcentovao si potpuno suprotno u obradi teme!sve sto valja u ovoj stvari je gotovo u senci!

evo sta je upadljivo:
-zdravo ja sam sale i ja sam alkoholicar - cheesy.
-ne umem biti pozer - rece svaki reper,neeext
-ruzan sam ko saban - opet samoprozivanja u repu?ne verujem ni da to i mislis o sebi.
-to da se istices iz mase neko treba da primeti. a da to nisi ti. svima je puna kara price repera o tome koliko su drugaciji (i tebi samom).u svemu tome su isti,a sad si im se i prikljucio.
-refren?da li si to 'ti'?molim te,znaci molim te,ne rise.refren je totalni trash.ne zato sto nema 150 nota u njemu,ni zato sto si rekao 'mrdaj tu bulju',vec zato sto je to jedna melodija ciji je rok trajanja milisekund,u pratnji instrumentala (s kojim nema veze,citiracu dabeara 'ne radi s njim' hahah,car) nema nikakvu pokretljivost,ne bi ucinila ni da beyonce pomeri bulju(a ta mesa uz sve bokte),nidje groove-a,energije, ni attitude-a.
a sta bi sa saletom koji zeli da radi trajnu muziku?onu koju mozes da cujes posle godinu dana i bude ti jednako zanimljiva?ova pesma to ne sadrzi.hitovi su oduvek bili catchy,sto jes,jes,ali ne i dosadni!zasto se opredeljujes za odlike savremenih hitova koji posle nedelju dana padaju?hit moze biti i trajan.
-a pre svega,zasto toliki kompromis uopste,sa udovoljavanjem publici???nije kao da izdajes za def jam!

eto..ja kaz'la.

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 08:40 PM   #25
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ufff imam utisak da nishta moje nisi prochitala, bogte..

a chek.. svidelo ti se ono, "jesi osudjivan il naduvan i sranja slichna tome, naravno burazeru pratim sve trendove te modne"?

kako to objashnjavash?

i nisi u potpunosti skapirala poentu "recikliranog proizvoda".. iako izgleda kao novo govno, i dalje je ono isto staro.. iskreno, tu sam chekao da se neko upeca al mi bilo glupo shto si se bash ti upecala.. iskreno, mislim da tekst daleko ispod cele te shminke kada ga analizirash deo po deo, ili kao celinu, ima neku dubinu..

uostalom, znash me.. i znash da znam shta radim..

zashto sam ubacio bash "mrdni bulju" za koju si se uhvatila tako, ne samo zato shto je "digni ruke potpuno kretenski".. u kom kontekstu ti kazesh "mrdni tu bulju"?

pomeri se.. uradi neshto.. zar ne?

u mom sluchaju, pomeri se uradi neshto za sebe (opusti se jbt) ili za nekog drugog..

peto, znash da nisam kurac od pevacha.. tako da njetvidim shto bih se melodajnovo il autotjunovo da bi bilo pevljivo.. ovo je zamishljno kao opushtencija olskul pesmica sa dosta primesa njuskula..

npr

http://www.youtube.com/watch?v=QalWgriTPOo

e sad, to shto sam samokritichan i prozivam sebe.. to i mislim o sebi.. ne znam kako me nikad nisi chula da se poredim sa shaulicem ono kad sam sveze obrijan.. izgledam ko pajser..

sebi sam ruzan

i ne volim se

ne, mislim stvarno.. ne kapiram ti ovu prijavu..

editovacu samo da mi se ne zabode opera da izgubim sav tekst

zabada mi ovaj telekom neshto ne znam koji mu je...

ne mogu da nadjem na tjubu josh pesama.. skini si naughty by nature - nbn (naughty by nature) sa albuma IIcons..

ima josh toga.. al me mrzi sad da nadjem

Last edited by HeatMan; 06-12-2008 at 09:12 PM.
Old 06-12-2008, 09:05 PM   #26
peter the great
Junior Member

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
btw, sve je sprchkano na brzinu, tako da pljunite po razgovetnosti, boji glasa, loshem pevanju, matrici.. shta god.. al u mix nema ni potrebe da se zalazi poshto je samo skica postavljena..
Odlicno odradjen pos'o. Ne bih da zalazim u detalje, ajde mozda malo da pljunem po razgovetnosti, i malo po miksu, haha

Ne, ozbiljno, super stvar da "otvori" album, da privuce ljude, a posle nje ti teraj pesme po svome, mislim da je to poenta svega sto si hteo da kazes u postovima u ovom threadu, zar ne?

Pozz

peter the great is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 09:15 PM   #27
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

apsolutno.. vish nas dvojca smo na istim talasnim duzinama hahaha.. shteta shto nismo u istim gradovima hahhah..

ae pukni me na pm.. mislio sam da si propo u zemlju.. javi se da se vidimo

btw hvala na slushanju..

pusa

edit: jesam nerazgovetan.. kazem "pravo sa trke" u refrenu.. umesto pravo sa trake.. to mora se snimi opet

Last edited by HeatMan; 06-12-2008 at 09:23 PM.
Old 06-12-2008, 09:32 PM   #28
peter the great
Junior Member

Quote:
ae pukni me na pm.. mislio sam da si propo u zemlju.. javi se da se vidimo
Ma sobu sam renovirao dve nedelje, na nos mi izaslo... Ove nedelje mogu, samo da se dogovorimo.

E da, sto se tice pesme: nidje veze ovo sa Viklerom, bar po meni...

peter the great is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 09:34 PM   #29
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

ti citao sve sto napisah,a odgovorio samo na ono o cemu nisam ni pricala.

1. za izraz 'mrdaj bulju',ne citas,iva kaze:
''...ni zato sto si rekao 'mrdaj tu bulju',vec zato sto je to jedna melodijaciji je rok trajanja milisekund,u pratnji instrumentala (s kojim nema veze,citiracu dabeara 'ne radi s njim' hahah,car) nema nikakvu pokretljivost,ne bi ucinila ni da beyonce pomeri bulju(a ta mesa uz sve bokte),nidje groove-a,energije, ni attitude-a.''

si slusao ti reggae nekad?vish,u toj muzici nema nikakve filozofije nit komplikovanih harmonija,nit pevackog talenta,a svud energije i groove-a.o tome pricam.toga fali u ovome.

2. sto se tice istine u muzici...kad sam rekla ''nisi to ti'',nisam mislila o onome sta je cinjenica u tome sto pricas.to je manje bitno,jer publika ni ne zna ko si,nit sta si radio,i sta je od toga sto pricas tacno.u muzici mozes i lazi uciniti istinom ako to umes da izrazis emocijom,i svojom energijom...
'dobar dan' je takva pesma gde si ubedio neistinama,a ovde nisi istinom,kako to.pa jednostavno,temi si u dobar dan prisao na drugaciji nacin (i originalniji),i verovatno si bio opusteniji kad si pisao..imao si svoju simpaticnu pricu,i zarazan refren,i imao si dobru i ubedljivu interpretaciju...
ovde si se glavio u klisheu,i zasp'o na refrenu...eto, bilo to sve duboko/plitko,istinito/lazno - odabrana tema i instrumental kojim zelis da nekog pokrenes i nateras da te saslusa,zahtevaju jaci i originalniji prilaz nego sto si odabrao.i to je poenta moje besede...

jbt zasto mislis da te lazem?ne razumem te. 'upecala sam se' wtf...
samo ti govorim ono sto cujem,najiskrenije i iz najboljih namera..sta ti je...

pusa

Quote:
ufff imam utisak da nishta moje nisi prochitala, bogte..

a chek.. svidelo ti se ono, "jesi osudjivan il naduvan i sranja slichna tome, naravno burazeru pratim sve trendove te modne"?

kako to objashnjavash?

i nisi u potpunosti skapirala poentu "recikliranog proizvoda".. iako izgleda kao novo govno, i dalje je ono isto staro.. iskreno, tu sam chekao da se neko upeca al mi bilo glupo shto si se bash ti upecala.. iskreno, mislim da tekst daleko ispod cele te shminke kada ga analizirash deo po deo, ili kao celinu, ima neku dubinu..

uostalom, znash me.. i znash da znam shta radim..

zashto sam ubacio bash "mrdni bulju" za koju si se uhvatila tako, ne samo zato shto je "digni ruke potpuno kretenski".. u kom kontekstu ti kazesh "mrdni tu bulju"?

pomeri se.. uradi neshto.. zar ne?

u mom sluchaju, pomeri se uradi neshto za sebe (opusti se jbt) ili za nekog drugog..

peto, znash da nisam kurac od pevacha.. tako da njetvidim shto bih se melodajnovo il autotjunovo da bi bilo pevljivo.. ovo je zamishljno kao opushtencija olskul pesmica sa dosta primesa njuskula..

npr

http://www.youtube.com/watch?v=QalWgriTPOo

e sad, to shto sam samokritichan i prozivam sebe.. to i mislim o sebi.. ne znam kako me nikad nisi chula da se poredim sa shaulicem ono kad sam sveze obrijan.. izgledam ko pajser..

sebi sam ruzan

i ne volim se

ne, mislim stvarno.. ne kapiram ti ovu prijavu..

editovacu samo da mi se ne zabode opera da izgubim sav tekst

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 09:44 PM   #30
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

znam da mi iskreno kazesh.. i ok mi je i da ti se ne svidja pesma.. al ne znam, imam utisak da nisi ni poslushala pesmu..

nema groova u refrenu?

dobar dan i ova pesma su neistine? mislim, ok.. det iz nat d point.. kapiram, al jebi ga.. ne znam odakle ti sad i to..
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules