|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
GetDataBack i sl programi ne vide samo ako je vec prepisano neshto preko tog mesta gde je "to neshto" (shto se trazi) stajalo.U tom sluchaju povratka nema... tako da
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Nije to ni?ta. Meni je usred zadnjeg editinga cijelog materijala za Massima Savića opalio grom po susjedstvu i spalio mi hard disk...
Neki kompjuterski geek mi je uspio spasiti 60% materijala...Bez npr fileova..Pa da vidi? veselja kad su sve trake od 10 pjesama izmije?ane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
A gde ima ovo kod nas da se uzme... ja sam nesto ranije trazio i nisam nasao... prodavci nisu imali pojma o cemu pricam i nudili mi obicne surge protektore... jbg
Pozz
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
hmm a jesi li siguran da i ovaj prekida struju dovoljno brzo? znam da ima nekih surge protector-a koji imaju u sebi neke dodatne zajebancije (zaboravio sam sta bese) ali posle recimo jakog udara mozes da ga bacis... ali je spasio opremu... takav trazim, cini mi se da je u nekom broju Sveta kompjutrera bilo nesto o tome, moram da nadjem to...
![]() |
#26 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
apc daje garanciju za zemlje evropske unije, da qako oprema u vrednosti do 150000e izgori usled udara groma, porasta napona itd. da ce u potpunosti nadoknaditi stetu, pa ti vidi.. inace, kabl je dizajniran da prvi strada u tom slucaju, a tu je i automatski osigurac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
I ja trazim tog APC po Novom Sadu ali ga jos ne nadjos
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vibrator
|
![]()
ja sam pre neku godinu dao 3000 din
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Sto se tice bilo kakvih fajlova koje izbrises sa kompa.. mogu se vratiti uz neku srecu..
1) Ako je fajl manji vece su shanse da nije nista snimano preko tog sektora na hdd-u. 2)Sto pre uradis ovo vece su sanse... Probaj naci neki od file recovery softvera na netu.. u sustini su mali i rade posao.. ja sam tako spasio dosta fajlova ![]() Probaj pa javi sta si uradio.. Pozdrav ![]() Edited: Nisam procitao celu temu.. vidim da je vec bilo govora o tome... Last edited by Reaper_NS; 22-08-2008 at 03:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Evo nasao sam ga u Gigatron-u za 3.660 din.... malo mi se cini skupo, pronjuskacu jos malo...
Pozz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|