|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo mene opet sa jos jednim topicom, brzo sam se odomacio ovde
![]() Dakle, dilema glasi: imamo jednu slobodnu sobicu 3 sa 3 koju bi adaptirali samo za snimanje bubnjeva. Oblozio bih je odma skroz azmafonom, a verovatno i azma AD, da je umrtvim. Da bi to ok bilo sto se zvuka tice ? Znaci ovde nije rec o smetanju komsijama, pravljenju buke, izolovanju, vec cisto da li bubanj u tako malom prostoru moze ok da zvuci za potrebe snimanja ? Oprema nije problem jer bi se radilo sa dobrim mikrofonima i predpojacalima, znaci u pitanju je samo ta sobica. Nikad nisam snimao bubnjeve u tako malom, pa pitam da li moze nesto to sto je soba mala da pokvari sve ostalo sto bi bilo dobro za snimak; dobar drum set, nastimovan, dobar bubnjar, pravi mikrofoni, dobro postavljeni, i to...ukratko, da me soba ne usere! ![]() Pozdrav, i hvala unapred ![]() EDIT: Auh, greska, greskom sam topic postavio ovde umesto na "Dizajn i konstrukcija studija" i sad ne znam kako da ga prebacim. Izvinjavam se |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnja | OFF | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 17 | 08-04-2009 11:49 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |
Snimanje bubnja u studiju | -neshapesha- | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 09-05-2007 10:56 PM |
Prostorija za snimanje bubnja? | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 25-01-2005 12:06 AM |