|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
@grada
6x4x2 je neka donja granica pristojnosti. Moze lepo da posluzi ukoliko ga propisno udenflujes, pa po potrebi napravis drvene panele da dodaju reverberacije ukoliko ti prija. Dobijao sam snimke iz otprilike takvih prostorija, propisno ogluvljenih, uz malo iskusne upotrebe Altiverba i slicnih room-ova, moze prilicno dobar rezultat da se dobije. Konkretno, na granici si sa tom 4m dimenzijom, da je 6x5, vec bi bilo super. i da je plafon na 3,5m, bog da te vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ok, hvala na "inputima"...
![]() Imam samo jos jedno pitanje... Uzeo bih ovaj Fxpansion BFD2 Acoustic Drums Module, koji je sam po sebi dosta mocan, al reko da dodam jos i neke dodatne samlove pride...I na musician's friend nadjem ove: Platinum Samples Joe Barresi Evil Drums for BFD i Platinum Samples Andy Johns Classic Drums for BFD, koji su mi jako interesantni, ali pise za BFD, a kod BFD 2 nigde ne vidim da se pominje "backwards compatibilty"... E sad, ja kapiram da su to obicni snimljeni samplovi i da bi trebalo da su kompatibilni, ali ipak ne bih da se zezam sa 250$ ![]() Jel ima neko iskustva sa ovim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
@Kirdan BFD2 koliko je meni poznato ima 50gb semlova gde ces vise,kada to izgustiras predji na superior i on nije mali, tako da ne moras sad da juris bilo sta jedino ako ti ne treba nesto posebno, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Mislis da su kompatibilni ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
BFD nije 50, vec 150 giga i to bez "percussion" edicije
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je to preterivanje. Na 150 giga, moze da stane celokupna Americka produkcija u prosloj godini. U MP3 formatu, a ti na tom gabaritu drzis 2 dobosa 3 cinele i 3 toma, i kad smiksas i pretvoris u MP3 sve zajedno sa pevacem i ostatkom aranzmana stane na 3 megabajta.
Izem ti posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i kad pojedes lepo predjelo , supu , neko dobro pecenje , salatu i na kraju nesto slatko ..... na kraju ipak iskenjas isto govno ![]() To ti je tako na ovome svetu ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Obzirom da je ovde pecenje i salata teska 150 kilograma, a govno 3 grama.
Zakljucio bih da je kod Homosapiensa u proteklih par godina metabolizam strasno napredovao. Ili smo se pretvorili u Pirane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
E ljudi, sad mi ovi u studiju gde snimamo pokazase BFD2... Jebote zar to moze tako da zvuci dobro, oduvali su me !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnja | OFF | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 17 | 08-04-2009 11:49 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |
Snimanje bubnja u studiju | -neshapesha- | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 09-05-2007 10:56 PM |
Prostorija za snimanje bubnja? | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 25-01-2005 12:06 AM |