|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]()
da to sam i ja zakljucio(za prevoz i cijene)...a za materijal se slazem(ima ga moj prijatelj u studiu(azmafon i azma ad 5 ploce u kombinaciji sa mineralnom vunom do zida i pa z-foam 24 panel(to su one ploce u sta imaju trokutaste siljke) i to izvrsno radi! ja sam odusevljen!
Quote:
![]() ![]() da i sigurno nekog zanima kolko su stajali radovi iz pocetka sa betonskom konstrukcijom,dozlove i sranja ![]() Pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
ajd kad se vec dovatismo teme.. jel ima neko ideju kako on tacno akusticki deluje? koji mu je opseg dejstva? znam da to ide sa debljinom, ali ima li neko precizne podatke o tome koliko tacno treba za koju zeljenu reakciju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
imash na www.azma.co.yu neku vrstu grafikona.. mali je i ruzan, ali moze malo da ti pomogne..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konverzija za razumnu cenu | Color | Computer Hardware | 8 | 02-10-2009 09:22 AM |
Postavljanje azmafona... | phil.milmax | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 12-02-2009 12:31 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |