Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-09-2007, 01:10 AM   #21
CDLC
Junior Member

Default Re: Zna li neko cenu azmafona

da to sam i ja zakljucio(za prevoz i cijene)...a za materijal se slazem(ima ga moj prijatelj u studiu(azmafon i azma ad 5 ploce u kombinaciji sa mineralnom vunom do zida i pa z-foam 24 panel(to su one ploce u sta imaju trokutaste siljke) i to izvrsno radi! ja sam odusevljen!

Quote:
Originally Posted by dr.Ru View Post

PS. Cestitam na odluci. Kada budes stavio Azmu, verujem da ce ti se jaaako svideti. Odlican, odlican materijal, prirodan, a izuzetno jeftin! Pogledaj na forumu samo Ivan, Boggy i ja pisali o svojim prostorima i o upotrebi Azme za nasa studija. Poz!
da stavit cu i ja jos malo slike na forum samo kad shvatim kak se to radi ...jer sam i ja ove godine uso u gradnju novog studia...70m2-vec je gotov onaj betonski dio(konstrukcija) pa sad treba mudrovati oko izolacije...pa se dvoumim izmedu nekih materijala ali jednu komoru(gluhu sobu) cu sigurno obuc u azmafon i ad plocei mineralnu vunu(nesto slicno ko i moj kolega)...tako da sam sad u fazi narucivanja robe pa ak neko hoce da podjeli samnom troskove do zg-a!(ima mjesta u kamionu-sleper) nek se javi!

da i sigurno nekog zanima kolko su stajali radovi iz pocetka sa betonskom konstrukcijom,dozlove i sranja ...ne pitajte! istrosio sam sve zive pare!....al vise o tome u drugoj temi kad otvorim(kad dode vrijeme)

Pozz!
CDLC is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2007, 02:38 AM   #22
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ajd kad se vec dovatismo teme.. jel ima neko ideju kako on tacno akusticki deluje? koji mu je opseg dejstva? znam da to ide sa debljinom, ali ima li neko precizne podatke o tome koliko tacno treba za koju zeljenu reakciju..
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2007, 02:16 PM   #23
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

imash na www.azma.co.yu neku vrstu grafikona.. mali je i ruzan, ali moze malo da ti pomogne..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules