Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2007, 04:17 AM   #11
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Zna li neko cenu azmafona

ma nemoguce.. mora imati predstavnishtvo u bgu.. ako ne to, bar da ga ima na nekom stovarishtu..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2007, 04:29 PM   #12
rale_
Member

rale_'s Avatar

Ja sam pazario azmafon A-20mm,pre nekih 5-6 mes. i izaslo je oko 180-200 EU 60-70 m2,takodje u Kragujevcu.
Nacuo sam za neko predstavnishtvo u Bgu,cini mi se da je u pitanju Smederevski put ili tako nesto ali su cene po njihovoj prici nesto vece u odnosu na KG.

Najpametnije je da ih pozives 034/335-380.

azma@verat.net

Pozdrav
rale_ is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2007, 08:52 PM   #13
spidermusic
Senior Member

spidermusic's Avatar

Pocetkom jula meseca sam kupio azmafon debljine 20 mm na Termodomovom stovaristu u Beogradu na Smederevskom putu br. 12 i platio sam ga 248 dinara po kvadratnom metru.

Cena istog materijala u Azmi u Kragujevcu je 230 dinara iliti 195 dinara + PDV!

Pozdrav!
spidermusic is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2007, 10:56 PM   #14
CDLC
Junior Member

ja sam ih jucer zvao i rekli su mi da postoji predstavnistvo u beogradu al da se ceka i do mjesec dana da se preuzme materijal....

a kaj se tice cijena sad sam neki dan napravio predracun s njima tam u kragujevcu pa evo:
azmafon 1090x920X20 cijena po komadu je 2.45 eura
azma ad 5 ploce cijena po komadu je 3.75 eura

a cuo sam da imaju i predstavnistvo u novom sadu
CDLC is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2007, 06:18 PM   #15
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

034/335-380
na ovaj telefon se niko ne javlja vec nekoliko dana... ne znam sta se dogadja a trebalo bi da porucim materijal... zvao sam u razna doba (radnog) dana i nista...
da li neko zna nesto o tome?

poz!
Miha Blaze is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2007, 06:49 PM   #16
CDLC
Junior Member

zovi na ovaj: 034 364 107, kontakt ti je Zoran Milosavljevic

Pozz!
Old 12-09-2007, 02:06 PM   #17
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hvala..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2007, 01:33 PM   #18
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

hvala na telefonu i kontaktu... ja cu moje azma proizvode da porucim ovih dana, cim uradim proracun koliko cega mi treba i tako

inace saznao sam jednu stvar koju do sad nisam znao, to je da postoje obradjene i "sirove" azma ploce... naime mogu da vam prefarbaju ploce u koju ocete boju + moze i neki zavrsni sloj tkanine da se stavi... ta varijanta je malo skuplja od ove "sirove" ali verujem da ako neko zeli da mu studio bude druge boje, sto da ne

inace ne znam one Ivanove ploce jel su sirove ili "obradjene"?

cene su kao sto ste rekli, za azmafon 230 din/m2 (sa PDV-om) i azma ploce 142 (obradjene 60x60cm) ili 116 (neobradjene 60x60cm)... eto tamo mi se javila jedna vrlo ljubazna gospodja Svetlana Marijanovic i tako
pozdrav!

ocekujem kamion tamo posle ponedeljka kad porucim a onda, zezanje...
Miha Blaze is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2007, 11:45 PM   #19
CDLC
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Miha Blaze View Post
hvala na telefonu i kontaktu... ja cu moje azma proizvode da porucim ovih dana, cim uradim proracun koliko cega mi treba i tako
..

nema problema

a da za Ivanove ploce to su sirove a istina je da ih mozes obraditi dodatno na razne nacine(moj kolega je dao raditi 30mm debela ploce sa vrhovima trokuta(poput siljaka nesto takvo)-znaci sva se roba narucuje telefonom prije nego se proizvede-znaci samo se treba dogovoriti tamo s njima)

a kaj se tice bojenja imas dosta tema po ovom forumu na temu bojenja i s kojim bojama obojit tako nesto...ali najbolje je bojenje poludisperzivnim i akrilnim bojama na vodenoj bazi jer su bezazlene i neskodljive...

Pozz!
Old 15-09-2007, 12:51 AM   #20
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Quote:
Originally Posted by CDLC View Post

a cuo sam da imaju i predstavnistvo u novom sadu
Zaboravi Novi Sad. Ovde kod nas (u Novom Sadu) ti Azmafon od 10mm naplate kao onaj u Kragujevcu od 18mm. Pri tom te lazu u lice i kazu da je to 18mm debljina. A Azma AD ploce su 3 puta skuplje u Vojvodini nego u Sumadiji. Za Beograd ne znam.
I da, Azma nema predstavnistvo u Vojvodini, vec neki import-export-sverc-komerc lik prodaje Azmine proizvode.

Ja sam isao za Kragujevac, i vise mi se isplatilo da placam prevoz do Kragujevca, nego da u svom gradu kupim Azmu.

PS. Cestitam na odluci. Kada budes stavio Azmu, verujem da ce ti se jaaako svideti. Odlican, odlican materijal, prirodan, a izuzetno jeftin! Pogledaj na forumu samo Ivan, Boggy i ja pisali o svojim prostorima i o upotrebi Azme za nasa studija. Poz!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules