|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
treba mi cena azmafona A i azma AD plocha u beogradu.. imate adresu nekog stovarishta? ili broj..? usput, da li znate koja je cena drvenih greda debljine 8 cm, a duzine oko pet metara..?
i gde mogu naci sve to..? bogi pomagaj.. ovo je za ono.. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam azmafon kupio kao visak koji je ostao od neke izgradnje studia u
Kosutnjaku,kasnije sam ga video da ga ima na stovaristu ''termo"neznam tacan naziv na Pristanistu gde tramvaji okrecu,dok azma ad ploce nemaju, mozes da se raspitas da li su dobili u medjuvremenu,a gardju imas na svakom bolje snabdevenom stovaristu.Cene mozes da saznas ako se malo potrudis i telefonom. Last edited by grada27; 04-09-2007 at 10:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
ma ja se kalkulishem unapred.. pravim neke predrachune itd... pozvacu, ali nemam telefon... pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Azmafon 20mm je bio nesto iznad 200 dinara/m2, za ploce se ne secam tacno
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
320 dinara su azmafon A materijali.. a ne znam kolko su AD ploche..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
1090x920x20mm...........195,00din./m2 + PDV 18 % 20 mm debljine, ja uzimam uskoro trebace mi za stan posto mrdam opremu iz ateljea u stan...A ploce su malo skuplje AZMA AD PLOCE:600x600mm neobradjena....98,00din/komad 600x600mm ofarbana ili sa tkaninom....120,00din/komad + PDV Iz fazona sam da kupim ove ploce za plafon, ali za sad ce plafon biti go, obzirom da necu raditi neko ozbiljno snimanje, nego samo za slusanje mi treba soba, mada soba mi je izuzetno mala i nezgodna...Al sta je tu je |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hvala jane, care.. to je to shto mi je trebalo.. mada ne vidim da su AD ploche skuplje?
poz btw, josh nisi snimio rep na onu stvar.. drzim te za rech.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Brate snimicu, kad prebacim sve ovo kuci a mogo bi na mail da mi posaljes traku ponovo posto sam reinstalirao Widnows i sve je otislo u kurac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
hehe.. znam ti muku, brate.. aj da ne offtopicujemo vishe.. shaljem ti..
jel zna neko neko stovarishte u bg-u gde bi si mogao nabaviti azmafon i AD ploche? i naravno grede za roshtilj..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da taj azmafon moze da se nabavi samo u Kragujevcu...Ja cu drugaru da saljem pare da mi ga donese kad bude dolazio u Nis
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konverzija za razumnu cenu | Color | Computer Hardware | 8 | 02-10-2009 09:22 AM |
Postavljanje azmafona... | phil.milmax | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 12-02-2009 12:31 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |