|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
sumljam da u pravnim sistemima postoji izraz "ući u kompozitorov teren", ipak ne igramo fudbal...de facto, ako sam osmislio uvodnu temu, ja postajem ko-kompozitor i imam određena autorska prava koje ni jedan autor nebi smio da mi ospori...ali, mnoge stvari su kod nas nelogične, i često podrazumijevane laki, ništa lično ![]() Last edited by bassystem; 27-12-2006 at 05:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Da ali autorska prava su upravo pipava zbog toga sto je kompozitor prijavio pesmu na svoje ime i nezeli da ti da koautorstvo. Sta se onda desava? Tuzis ga sudu. Eto konkretno zasto te kompozitor nije prijavio kao koautora, dali si uopste sa nji razgovarao na tu temu. Zanima me sta bi ti Balasevic rekao da mu trazis koautorstvo za kompoziciju radi forspil koji si napravio!
Takve stvari, bojim se da se nigde lako neresavaju a verujem najverovatnije u kesu! Last edited by LACKY; 28-12-2006 at 01:02 AM. |
![]() |
![]() |
#23 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako ćemo legalno, sleduju mi koautorska prava....ako ćemo realno, i boli me k***c za 200din koje bih eventualno dobio za te teme...Bitno da je vuk sit i ovce na broju....ja sam zadovoljan kad neko pohvali te teme...a i finansijski je sve rije?eno, tako da nema problema, svi autorki problemi su rije?eni
|
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Pa takva ti je surova realnost, sta da se radi.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc, muzicari | KORG MASTER | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 27-03-2009 02:29 PM |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |