|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Znas li ti da Sandro stavlja u sve jaaako puno maslinovog ulja? Odmah trk u ducan po par litara!
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anita , i ti mi dodjes jednu tastaturu ..... A Miloshe , pitaj Sandra na pp sta je hteo sa time pa ce ti reci , lakse tebi i lakse nama ..... a i ovo je otislo u off ..... i da nije duhovito obrisao bih sve odavno .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Quote:
Milos koga stalno spominjete je knjizevnik i novinar . Izdao je par knjiga za BIGZ . Rodjen je pre 2. sv. rata i nisam siguran da je jos uvek ziv . Ima knjizara kod SANU . Njegove knjige stoje pored vrata sa leve strane . Cini mi se prvi red . Pitajte prodavaca ako ne mozete da pronadjete . Pozdrav ... |
|
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Sve mi ovo lici na onu pricu o decaku koji je vikao: "vuk, vuk" , pa kad se stvarno pojavio vuk .....
![]() Evo, juce se bas pojavio delay "Gradski Prevoz v2.0". Umalo nisam insertovao kompresor "Udarac u Vugla v7.3" na track-u "shofer".
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Delay | zmaj | Audio Software | 13 | 30-03-2009 10:16 PM |
Pilotirani delay??? | bojanmil | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-06-2008 02:42 PM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
GPU Delay!!! | peraZdera | Audio Software | 36 | 22-10-2006 06:50 PM |