![]() |
Kako kompresujete delay ?
Zanima me kako kompresujete delay ?
Pozdrav ... |
Re: Kako kompresujete delay ?
Posle delaya postavis kompresor.
Pozdrav. ps: kakvo pitanje, takav i odgovor... |
Quote:
To je vec neko negde spominjao , zanima me sta se time dobija ( osim duhovitih odgovora ) . :) Pozdrav ... |
Dobija se svasta. Zamisli sebe kao experimentalnog naucnika u labaratoriji. Vrlo ces lako videti sta se dobija sa kojim podesavanjem. I ne brini se, ne postoji opasnost da kompresor nabije toliku kompresiju koja bi dovela do fatalnog ishoda. Naravno unisten audio se ne racuna. ;)
Ne, nisam probao. Da li si cuo da je neko to radio? Ko? ili je to tvoja ideja koju hoces da razvijes? I ako je tvoja ideja, sta hoces da postignes? Da li si siguran da time ne remetis normalan rad delay-a? Da li ces da stavljas kompresor pre ili posle delay-a? Da li ces da rutiras preko send-a ili bi isao na insert? ... itd. |
Quote:
Nije moja ideja . Pozdrav ... |
Quote:
|
Pa ne bi toliko toga postigao...verovatno bi dobio to da ti se delay vise istice (a manje fadeuje) te bi se i manji feedback na delayu upotrebljavao za to. Kompresor duzi release, kraci atak, nizak treshhold....
Jeste ovo napamet, ali pretpostavljam da ces sa ovim setovanjima dobiti zeljeni rezultat... |
@offtopic
Pure, 5-a milja, bravo. To je negde oko 8% svih post-ova na forumu. ;) |
@kompozitor LoshMi
Kompresor mozes da koristis za osnovnu funkciju, a mozes i kreativno. :rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:30 PM. |