|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#261 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Pro Member
|
![]()
Evo ga Maniac,opet na brzaka,jbg,u obavezama sam ovih dana...
Kao i uvek,sve kritike dobrodoshle! ![]() http://www.sendspace.com/file/hljgw9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Moderator
|
![]()
Google-tov mix je dosta sirov jos uvek i rekao bih da treba da se poradi na "planovima", odnosno na tome sta je u prvom planu,drugom planu itd. Moze se reci i kako sta izlazi u slici,mada eto ja sam navikao na ovaj izraz "plan". To se najvise uci u klasici, zatim tamburaskoj i u opste muzici sa puno zivih instrumenata...
Alfom ima uzasnih problema sa monitoringom, ne sto je dobar ili los, ali sto ga ne poznaje! Snimak bukvalno bruji... Elf, aj resi taj gejt, ne brukaj se... ![]() Hvala za postove,probajte jos... Poz'
![]() |
#264 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kod mene na tri uređaja i na slu?ke je sve o.k. Čak, bez pristrasnosti naravno, u mom prostoru to parče miksa zvuči po naj ... ![]() Početni vox je namjerno tako umrljan ko' fol 'zvuk mobilnog'. I onaj topot kika i dobo?a je namjerno izveden tako (malko ko obruč i donji feder). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Pro Member
|
![]()
Ma opet ista pricha,samo na brzaka namestio sve.Danas cju da slusham lepo i da namestim,necje nishta da ujeda!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Moderator
|
![]()
Heh..sad... Pa sta da ti kazem cika Alfom, negde je problem, ja uvek savetujem ljudima da slusaju domaca i strana izdanja koja inace slusaju,hitove itd, pa da na taj nacin nauce kako rade novi ili postojeci monitori... Prosto preslusavaj sto vise,tipa, zna se kako zvuci "Kada padne noc" ili "Laura non ce" ili "Learning to fly" ili "Yesterdays" ili "Road to hell" ,npr i uzmes i preslusavas sta vec slusas i vremenom skontas kako sta gde treba od prilike da zvuci i kad na sto vise razlicitih ozvucenja cujes sta sam radis,znaces gde su prednosti i mane monitora na kojima radis. To se uci neko vreme ali se posle relativno lako prilagodjavas...
Elf-e, nemoj zezas, sedi i uradi, nema ono "to ja na brzaka" ili "samo sam se salio" itd, uradi i stani iza toga! Poz'
![]() |
#267 | |
Banned
|
![]()
Ja volim sirov miks. To mi se dopada.
Quote:
Alfom je sekao i dosta toga sto moze da ostane u miksu, ja ne volim to. Inace, miks je ok. Malo je prekompresovan, ali nije lose, moze da prodje, obicno svi uporpaste miks sa kompresorom, alfom je to uradio pristojno. Mada ja ne bih toliko kompresovao, ali je to moje misljenje, spram onoga sto meni dobro zvuci, a to je krajnje individualno. Bok imas kod bogija na forumu jedan miks sto smo radili, pa prokomentarisi, ako si raspolozen. Na cemu slusas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Panj je panj - sirovo drvo, a stolica je gotov proizvod. Moze i na panj da se sedi, ali nije stolica... ![]() I kada imamo 2 instrumenta, planovi postoje... No, to je diskusija koju cu rado izbeci. U svakom slucaju ne napadam nikoga pa nema potrebe ni da se ko brani, samo konstatujem... Poz'
![]() |
![]() |
#269 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav
evo i ja sam se odvažio pa sam smiksao manijaka ![]() ![]() svaka kritika je dobrodošla ![]() http://soundcloud.com/emilkaracic1/kzv Last edited by jjedi; 21-07-2010 at 04:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |