|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#241 | |
Member
|
![]() Quote:
to mi je jedna od opcija. s tim da je to u višem rangu cena. jeftinije varijante, o kojima razmišljam su: - moduli sa LM3886 - to je valjda AB klasa, ne verujem da je mnogo bolje nego Alesis RA, a stavljaju ga u sve Mackie M-Audio i slično. prednost je što bi me izašlo manje nego koliko košta Alesis u radnji i svi delovi mogu da se uzmu u BGu. - ili Tripath. to je D klasa, i generalno je jeftinije od Hypexa. Našao sam module samo ovde - http://41hz.com/ možda da sklopim prvo jedan ovaj (neku od manjih varijanti), čisto da bih mogao da poredim kasnije. ako krenem odmah na Hypex, ne verujem da bih posle probao bilo šta drugo. ili se varam? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Moderator
|
![]()
Ponovo se proizvodi drajver velicine "zutog" drajvera. .... samo je sada crn!
Tamo su se opet promenili vlasnicki odnosi, i sada se Scan Speak izdvojio posebno... i preuzeo deo Vifa programa, i to se sada zove Scan-Speak Discovery (pored Revelator i Illuminator)... tako da videh 4" wideband drajver koji podseca na zuti... e sad... ako neko ima parametre starog drajvera... mogli bi ih uporediti. Drajver je modifikovan... vidi se drugaciji motor itd... ali su dimenzije slicne, kao i frekventna karakteristika... Ali definitivno ne mora biti zamena jer to nisu svi parametri koji moraju biti isti da bi drajveri bili zamenljivi. http://www.scan-speak.dk/datasheet/pdf/10f-8424g00.pdf Kao sto rekoh.... ako neko ima podatke od starog zutog drajvera... nek da link... pa da uporedim. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-05-2010 at 04:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Pro Member
|
![]()
Ovo deluje jako zanimljivo. Cini mi se da ovaj drajver ima bolje spcifikacije nego prethodni ( belo crni ) . Pokusacu da nadjem spec. od proslih modela pa da uporedimo .
U svakom slucaju svidja mi se to sto je Scan Speak usao u pricu...obecava. ![]()
![]() |
#244 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Nego .. nadjoh ja i starog zutog... ![]() ![]() Zona Sumraka! ![]() Quote:
stare vesti su ovde http://www.scan-speak.dk/news.htm Cekam jos da "vrate" Peerless Dancima ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-05-2010 at 11:13 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Moderator
|
![]()
Proteklo je skoro tri godine,
![]() ![]() ![]() Prekjuce smo se napokon organizovali i premerili cetiri para zvucnika. Fotografije sa merenja mozete videti ovde ili kliknite na Zo sliku ![]() ![]() Evo rezultata merenja pikolina:
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 30-07-2010 at 05:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Pro Member
|
![]()
Svaka cast , sjajno sto ste to uradili !!!
![]() Konacno da dobijemo prave brojke. Moram priznati da sam prilicno iznenadjen ( prijatno, iako ih slusam svaki dan pa bi to trebalo da mi bude normalno ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Last edited by analog; 28-07-2010 at 07:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Pro Member
|
![]()
Znam, vidim da su tvoje kutije u pitanju
![]() U poslednje vreme ih kombinujem sa JJ Jordan full range single driver, samo sto su bass reflex a ne TL .....ma navukoh se na single driver zvucnike pa to ti je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Moderator
|
![]()
Evo... zavrsih skretnicu za SM-1, mini-monitor baziran na "belom" drajveru ali kompresioni dizajn...
evo odziva u odnosu na Picolino1: nastavak na: http://forum.bozoel.com/viewtopic.php?f=5&p=1562#p1562 pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 30-07-2010 at 05:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Pro Member
|
![]()
Sjajno !!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vifa PicoLino DIY pasivni monitori | Moritz | Monitoring | 45 | 17-09-2006 10:07 AM |