|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#221 |
VIP Member
|
![]()
odlicno si ga odradio Vaso...bas je "in your face".....!! super!
![]() |
#222 |
VIP Member
|
![]()
Pa kao i uvek (već sam pominjao): Vegas 8.0, Waves SSL VST (negde E Channel Strip, negde G EQ, negde G buss comp, onako šale radi), Stillwell Rocket (VST), Stillwell MajorTom VST i Waves TrueVerb.
Mator sam i prestao sam da verujem u pluginove. I Waves SSL i Stillwell koristim više zbog GUI-ja nego zbog samog "zvuka". Šta ću, za pravi SSL nikada nisam seo, a Urei 1176/8 mi je pored Valley People Dyna-mite-a bio glavni fetiš. A Stillwell kaže da je Rocket emulacija 1176/8.... Jbš pluginove. Pozdrav, Vasa P.S. @DaBear: super sviraju ljudi! Pijanista malo egocentričniji nego što bih ja voleo, ali sve skupa je super.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 31-08-2009 at 06:22 PM. Reason: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||
VIP Member
|
![]()
@InsaneEyes:
U onom prethodnom postu napisao sam ne?to ?to mo?e da se dvosmisleno (pa i pogre?no) protumači. Mislim na ovaj deo: Quote:
Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#224 |
Moderator
|
![]()
Ajd jos koji jazz mix...
![]() |
#225 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#227 |
Moderator
|
![]()
Lepo uradjeno sve!!! ...jedino sto mi zapara usi je Lars Ulrich na nozi...
Fernando, mi amigo, perque...?!?... ![]() Dobro,nije bas toliko strasno...ali ta noga...ccc...nikako... ![]()
![]() |
#228 |
Senior Member
|
![]()
Ja malo sa zakasnjenjem, ali krenuo sam redom. Evo moje vidjenje izvedbe pesme Maniac. Posto pevac u ovoj pesmi nesumnjivo zeli da zvuci kao Coverdale, ja sam podstaknut time pokusao da napravim neki zvuk kasnih 80-tih i da to zazvuci kao neki Whitesnake iz tog perioda
![]() Nadam se da ce neko ovo poslusati i dati svoje misljenje ![]() http://www.sendspace.com/file/x4b6fd |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa P.S. Bendovi se miksaju takvi kakvi jesu, a to ?to pevač voli Coverdalea je njegova privatna stvar ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Senior Member
|
![]()
Ma znam ja da ne zvuce tako u kompletu, ali sam pokusao da pevacu dam neki slican plate reverb kakav Coverdale ima na glasu i da malo nakompresujem bubanj (sto jeste karakteristika njihovog zvuka od kraja 80-ih). Inace ova pesma ni stilski ni sviracki nema veze sa Whitesnake, to znam, jer je Whitesnake grupa koju sam pored Zeppelina i AC/DC najvise slusao u zivotu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |