Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-04-2008, 02:11 PM   #201
vly
Member

vly's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

Koji su kenjverteri bolji za narodnjake,a koji za rokere?
vly is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2008, 02:29 PM   #202
fosnex
Member

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ne znam kako i zasto, al eto, kad u radnji cujem tog nesrecnog Bajagu, ili Djordjevica, Balasevica ili Georgijeva, ne osetim se uvredjenim kao kad na BigBrotheru drze u montazi spakovanih 10 minuta zapomaganja 3-4 silikonske "vip" persone koje iskreno u transu pevaju krdo pesama koje nikad nisam cuo.. uz sve grand-parada kadriranje. O taksijima i gradskom prevozu ni da ne pominjem. I druga stvar koja me iritira u taxijima, jeste da izgleda postoji neka stanica koja emituje samo hrvatsku zabavnu muziku, i to ono najljgavije od njih - Magazin i ostale klonove.. nije da ja imam ista protiv Hrvatskog naroda ili kulture, al malko mi nepojmljivo da tokom voznje od pola sata po BG, blok pesama ne bude prekinut nijednim domacim izvodjacem. Ne znam vrte li po ZG taxijima Georgijeva,Cetkovica,Vasica i slicne, koji su meni licno zanrovski jos i prijemciviji za uvo.

Znaci ona riba iz magazina topi glib iz usiju!!! ,tako da ako neko ima problem sa ciscenjem nije problem,upalis novi magazin na yamahe ns 10 odvrnes malo jace stavis glavu na drajver i gotovo!
fosnex is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2008, 03:20 PM   #203
cAAc
Banned

Quote:
ne znam kako i zasto, al eto, kad u radnji cujem tog nesrecnog Bajagu, ili Djordjevica, Balasevica ili Georgijeva, ne osetim se uvredjenim kao kad na BigBrotheru drze u montazi spakovanih 10 minuta zapomaganja 3-4 silikonske "vip" persone koje iskreno u transu pevaju krdo pesama koje nikad nisam cuo.. uz sve grand-parada kadriranje. O taksijima i gradskom prevozu ni da ne pominjem. I druga stvar koja me iritira u taxijima, jeste da izgleda postoji neka stanica koja emituje samo hrvatsku zabavnu muziku, i to ono najljgavije od njih - Magazin i ostale klonove.. nije da ja imam ista protiv Hrvatskog naroda ili kulture, al malko mi nepojmljivo da tokom voznje od pola sata po BG, blok pesama ne bude prekinut nijednim domacim izvodjacem. Ne znam vrte li po ZG taxijima Georgijeva,Cetkovica,Vasica i slicne, koji su meni licno zanrovski jos i prijemciviji za uvo.
Meni nije ne logicno jer Beograd sad ima manje radio stanica od Segedina ,a ako ti se nije svidela ta vrsta zabavne mogao si da zamolis taksistu da ti promeni stanicu pa da slusas 'tridesete' ili izvorni TF
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2008, 03:37 PM   #204
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Pojma vi nemate ljudi...
Ali pojma nemate!
Old 20-04-2008, 03:50 PM   #205
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by AVaX View Post
Pojma vi nemate ljudi...
Ali pojma nemate!
to si u pravu bar kad sam ja u pitanju
Old 20-04-2008, 03:54 PM   #206
ZlaSarma
Junior Member

Ne zelim da reagujem Ali MORAM moram moram........
Mrzim kad repliciram replike ne moje postove.To znaci da:
-sam ja glup ili
-da nisam lepo objasnio i obrazlozio svoje misljenje ili
-da je glup ili nije lepo shvatio onaj ko je pocitao moj post
-ili da me neko zajebava

Gospodine Master29(of puppets) Vi ste biser .Vi ste BRE nenadmasni.Moj onako lep post pokidaste i recikliraste.
Do sad sam se salio.Ide par ozbiljnih recenica pa se vracamo na salu.

Ono o Raletu-lepo rekoh na pocetku karijere a ne na prvom albumu.Mozda me je i lagala .Samo sam naveo kao primer kako velike pare umeju da menjaju ljude.
Ljudi koje sam naveo nisu elita po mom misljenju.Lepo pise nakon toga"opustena muzikica" i "bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka"

Moj licni favorit(nikad nece biti mainstream a ne treba.Ne treba bacati bisere pred svinje)je Nikola Vranjkovic sa ekipom Block Out .S' tim covekom bih voleo da popijem pivo i popricam jednom.Dok je gospodja Ljubicasta pevala "Raspala se nasa ljubav kao stara Jugoslavija" on je pevao "Postar"

Kod sledeceg ste fino odgovorili.Ali niste prepoznali sarkazam u mojim recima
Znam da Bora pise za narodnjake-on to ne krije.Ali pesma "Kad padne noc" nema veze sa narodnjacima i definitivno joj nije mesto pod svadbarskom satrom.Sa narodnjackim ehom u nedogled.
Ako je nadjem upload-ovacu je pa se uverite sami.

Koje veze ima Pet Matheny sa nasom muzikom o kojoj se ovde raspravlja?
The Police - Every Breath You Take je po meni jedna od najlepsih pesama za uz guzvanje posteljine
Ali ona nema veze sa nasom muzikom i raspravom o istoj u ovoj temi.

Osisacu se kad ocelavim!!!I tad ce ostati percin preko pola ledja!!!I necu da na narodnjacima zaradim ni dinar.Ni na koji nacim BRE!!!
Ja sam los gitarista.Volim muziku ali nikad muzicar od mene.Pre par godina zaradjivah za hleb tezgareci u nekom lokalnom kaficu.Akusticna gitara.Corba,Atomci,Dume,Leb&Sol.............

Dolazi gazda 3. veceri svirke i kaze :''Momci ne ide ovako.Jel' znate vi nesto narodno?"
Ja:''Ne znam i necu da saznam!!"
Pokupim moj Ovation i zavrsim sa karijerom tezgarosa.A moj posao nastavi neki klavijaturista sa midi fajlovima.Mozda bas onaj sto se naivno bavi tezgarenjem i trazi boje za Indirin bubanj.
Nije svacije dupe na prodaju BRE!!!

I opusteno BRE.U ovoj temi ,koju vidim kao polusaljivu,mogu svi da se izgube.
Narodnjaci VS rockeri,dzezeri,bluzeri je fight bez pobednika.Svako ce naci argumente za i protiv.Samo sto su argumenti protiv narodnjaka malo jaci

Inace jedan od meni omiljenih bendova je stara Sepultura( i sadasnji Soulfly)
Verovatno taj zvuk ne prija usima 99% ljudi sa ovog foruma.Pa sta?

Pozdrav,ne shvatite nista zlonamerno.Ja MRZIM narodnjake a ne Vas .Ako Vam i dalje nesto nije jasno imate PP da ne pravimo repliku na peliciranu repliku replike

Last edited by ZlaSarma; 20-04-2008 at 04:02 PM. Reason: Ja,seljacina,sam napisao "sa muzickim tokovima u nasoj muzici"i tu recenicu menjam u "sa nasom muzikom"
ZlaSarma is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2008, 03:54 PM   #207
cAAc
Banned

@Avax
ali ni ti nisi uspeo da mi objasnis neke stvari tako da to isto mogu i ja da kazem za tebe
Old 20-04-2008, 03:58 PM   #208
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by ZlaSarma View Post
Inace jedan od meni omiljenih bendova je stara Sepultura( i sadasnji Soulfly)
Verovatno taj zvuk ne prija usima 99% ljudi sa ovog foruma.Pa sta?
Old 20-04-2008, 05:01 PM   #209
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
ide mile lajkovackom railroad, ide mile, burning mu cigara...

e fin taj pontiac, vozio sam se u njemu, onako, muski noge da ispruzis... a i neboja je vrstan strelac
auto je do jaja.. zavisi koji model.. vozio sam se u nekom od pre 10/15 godina.. azdaja od kola.. direktor caletove firme ga kupio i ishao na CD table dok mu ga nisu konfiskovali na carinski radnici.. e vec 10+ godina auto stoji na carini, nije hteo onda da plati carinu.. sad kad bi je platio izashla bi verovatno zbog lezarine kao josh 3 automobila.. a hteo je da ga proda za 2k eura (al troshkovi carine idu na tebe).. lud chovek skroz..

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Zaboravih,ja bi radije pijo kafu uz Pet Matheny-a,a roknuo bih se kad bi guzvao postelju uz Balasevica i Bajagu jbg sve je stvar ukusa......

Vidis tu je greska,mogao si za frizera da zaradis pa da te u tvom mestu,kako kazes ne smatraju masnim rokerom ili vec sta....mogao si da postanes dobra sarma
ma nemash pojma.. pazi, znash ti koju to emociju ume da proizvede.. pa ono, zaplachete se (od srece il od chistog ljudskog debilizma) pa se bacite na krevet pa guzvate posteljinu i chupate shrafove.. mislim pre bih uz njega i neku mirnu muziku nego uz neko visoko E od proeskog.. il tako neshto.. od domacih moze da upadne i cetkovic.. ostalo.. hmm.. ne..

zato lepo pustim budha bar, and the game is on.. al ono.. ako volish malo da eksperimentishesh, pusti malo dnb-a pa da vidish kakav ce to pokolj da nastane..

al aj sad malo ozbiljnosti, lepo je chovek rekao za balashevica.. chovek jeste losh pevach i sve to.. ali ima izuzetne tekstove.. i njega ili mrzish ili obozavash.. nisam upoznao nikoga da je imao indiferentan stav kad se pomene djoka.. i stvarno, mislim da bi bar zbog txtova moralo to da bude mainstream muzika kod nas.. isto kao shto mislim da je i audioslave bila mnogo veca i bolja grupa od onoga dokle su stigli.. mislim da su mnogo vishe zasluzili.. ali ne, obelezili su ih ljudi kao "sataniste" i to je to.

evo refrena njihovog najveceg hita, pre no shto su probali da se prodaju:

bridge:

..telephone in my arm, someone get me a priest
to put my mind to bed, this ringin in my head
is this a cure? or is this a desiese (oboljenje, ne znam kako se speluje)

ref:

nail in my head, from my creator
u gave me life, now show me how to live

pa onda meni omiljena njihova stvar.. i pazi sve ovo mozesh implementirati u narodnjachke pesme..

and when u wanted me, i came to u,
and when u wanted someone else, i withdrew
and when u ask for a light, I'ld set my self on fire
and if i go, find my way, i know, u'll find another slave

and now im free, from what u want
and now im free, from what u need
and now im free, from what u are

eto, izvukao sam meni omiljene pesme (muzichki i txtualno) ali kada poslushash ostale shvatish koliko su jbno bolji od cele americhke rock scene.. ovi se valjda svrstavaju u grunge.. ko ne zna to je skup dva rasformirana benda (bend iz Rage against the machine, i pevach iz Soundgardena, a sada solista)

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2008, 05:19 PM   #210
cAAc
Banned

mozda Miha,Arthur ili neko drugi zna ko su clanovi ovog benda ,isto je palo neko meshanje kolko znam (mozda gresim)
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules