|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#201 |
Member
|
![]()
Koji su kenjverteri bolji za narodnjake,a koji za rokere?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Member
|
![]() Quote:
Znaci ona riba iz magazina topi glib iz usiju!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pojma vi nemate ljudi...
Ali pojma nemate!
![]() |
#205 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Junior Member
|
![]()
Ne zelim da reagujem
![]() ![]() ![]() Mrzim kad repliciram replike ne moje postove.To znaci da: -sam ja glup ili -da nisam lepo objasnio i obrazlozio svoje misljenje ili -da je glup ili nije lepo shvatio onaj ko je pocitao moj post -ili da me neko zajebava Gospodine Master29(of puppets) Vi ste biser .Vi ste BRE nenadmasni.Moj onako lep post pokidaste i recikliraste. ![]() Do sad sam se salio.Ide par ozbiljnih recenica pa se vracamo na salu. Ono o Raletu-lepo rekoh na pocetku karijere a ne na prvom albumu.Mozda me je i lagala .Samo sam naveo kao primer kako velike pare umeju da menjaju ljude. Ljudi koje sam naveo nisu elita po mom misljenju.Lepo pise nakon toga"opustena muzikica" i "bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka" Moj licni favorit(nikad nece biti mainstream a ne treba.Ne treba bacati bisere pred svinje)je Nikola Vranjkovic sa ekipom Block Out .S' tim covekom bih voleo da popijem pivo i popricam jednom.Dok je gospodja Ljubicasta pevala "Raspala se nasa ljubav kao stara Jugoslavija" on je pevao "Postar" Kod sledeceg ste fino odgovorili.Ali niste prepoznali sarkazam u mojim recima ![]() ![]() Znam da Bora pise za narodnjake-on to ne krije.Ali pesma "Kad padne noc" nema veze sa narodnjacima i definitivno joj nije mesto pod svadbarskom satrom.Sa narodnjackim ehom u nedogled. Ako je nadjem upload-ovacu je pa se uverite sami. Koje veze ima Pet Matheny sa nasom muzikom o kojoj se ovde raspravlja? The Police - Every Breath You Take je po meni jedna od najlepsih pesama za uz guzvanje posteljine ![]() Ali ona nema veze sa nasom muzikom i raspravom o istoj u ovoj temi. Osisacu se kad ocelavim!!!I tad ce ostati percin preko pola ledja!!!I necu da na narodnjacima zaradim ni dinar.Ni na koji nacim BRE!!! Ja sam los gitarista.Volim muziku ali nikad muzicar od mene.Pre par godina zaradjivah za hleb tezgareci u nekom lokalnom kaficu.Akusticna gitara.Corba,Atomci,Dume,Leb&Sol............. Dolazi gazda 3. veceri svirke i kaze :''Momci ne ide ovako.Jel' znate vi nesto narodno?" Ja:''Ne znam i necu da saznam!!" Pokupim moj Ovation i zavrsim sa karijerom tezgarosa.A moj posao nastavi neki klavijaturista sa midi fajlovima.Mozda bas onaj sto se naivno bavi tezgarenjem i trazi boje za Indirin bubanj. ![]() Nije svacije dupe na prodaju BRE!!! I opusteno BRE ![]() Narodnjaci VS rockeri,dzezeri,bluzeri je fight bez pobednika.Svako ce naci argumente za i protiv.Samo sto su argumenti protiv narodnjaka malo jaci ![]() Inace jedan od meni omiljenih bendova je stara Sepultura( i sadasnji Soulfly) Verovatno taj zvuk ne prija usima 99% ljudi sa ovog foruma.Pa sta? ![]() Pozdrav,ne shvatite nista zlonamerno.Ja MRZIM narodnjake a ne Vas .Ako Vam i dalje nesto nije jasno imate PP da ne pravimo repliku na peliciranu repliku replike ![]() Last edited by ZlaSarma; 20-04-2008 at 04:02 PM. Reason: Ja,seljacina,sam napisao "sa muzickim tokovima u nasoj muzici"i tu recenicu menjam u "sa nasom muzikom" |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Banned
|
![]()
@Avax
ali ni ti nisi uspeo da mi objasnis neke stvari tako da to isto mogu i ja da kazem za tebe |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() zato lepo pustim budha bar, and the game is on.. ![]() ![]() al aj sad malo ozbiljnosti, ![]() evo refrena njihovog najveceg hita, pre no shto su probali da se prodaju: bridge: ..telephone in my arm, someone get me a priest to put my mind to bed, this ringin in my head is this a cure? or is this a desiese (oboljenje, ne znam kako se speluje) ![]() ref: nail in my head, from my creator u gave me life, now show me how to live pa onda meni omiljena njihova stvar.. i pazi sve ovo mozesh implementirati u narodnjachke pesme.. and when u wanted me, i came to u, and when u wanted someone else, i withdrew and when u ask for a light, I'ld set my self on fire and if i go, find my way, i know, u'll find another slave and now im free, from what u want and now im free, from what u need and now im free, from what u are eto, izvukao sam meni omiljene pesme (muzichki i txtualno) ali kada poslushash ostale shvatish koliko su jbno bolji od cele americhke rock scene.. ovi se valjda svrstavaju u grunge.. ko ne zna to je skup dva rasformirana benda (bend iz Rage against the machine, i pevach iz Soundgardena, a sada solista) poz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Banned
|
![]() mozda Miha,Arthur ili neko drugi zna ko su clanovi ovog benda ,isto je palo neko meshanje kolko znam (mozda gresim) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |