|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
nije mi bila losa namera, ja sam samo preneo ono sto sam cuo, i to samo jedanput. Izvinjavam se ako se neko uvredio, nisam mislio nista pogrdno. Pozdrav Draganu ako je stvarno prisutan na forumu :oops:
Inace, evo upravo videh na sajtu Van Gogha da je produkciju ipak radio Sasha Habic... cudno, a jos pre par godina sam cuo da se penzionisao iz zdravstvenih razloga |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() to je Dragan tj. Bassystem...i jeste iz CG koliko ja znam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Erica Claptona ne slusam nesto specijalno, ali njegov album Pilgrim mi nikako ne moze dosaditi. Ne znam ko mu je radio produkciju, meni zvuci super.
Gibonniju radi Niksa Bratos, onog bubnjara (Manu Katche) mogao bih gledati/slusati dan noc kako svira. Georgiev je pravo osvjezenje u ovom vremenu kad narodnjaci sve osvojise ![]() Zadnji Oliverov album sto su talijani radili mi zvuci prenapucano, drazi mi je predzadnji sto je radio doma (nekako mekse zvuci). A mozda je samo do pjesama.
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Da li neko zna ko je radio album Aleksandri
![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Kod nas samo Djole Jankovic i Vlado Georgiev znaju sta rade, tu moze da zapadne i Srdjan Moby Dick koji stvarno ume da napravi zvuk kada to resi... Ostali nisu vredni pomena... Gibonni-ju je producent bio Niksha Bratosh koji je stvarno strashan. Po meni mozda radi i najbolje zvuk na ovim prostorima...
pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderator
|
![]()
Dragan I. aka bassystem je nash dobar frend cuven po tome da ume dobro da utegne bas i da krade pjesme
![]() Salim se, Dragan je strashan lik i stvarno zna znanje. Odradio je poveci komad posla na zadnjem VanGoghu-u (mislim da je sva "sintetika" njegova), cak smo par nas slushali mikseve prije nego su dali Habicu i to zvuci neuporedivo bolje (i ne samo miksevi nego i neke aranzmanske fore), ali su kod Habica sve "zaravnili". I da radio je Cecu ![]() Ma shta ga ja falim jebote ![]() ![]()
![]() |
#18 |
ton magistar
|
![]()
ja nisan odusevjen gibonijevim zvukom.
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
me si cini sasvim ok.....mada kad uporedim zadnji album Doris Dragovic sa zadnjim albumom Olivera i "Mirakul" Gibonija deluje mi produkcijski mnogo ispred oba. Znam da je kod Olivera italijanska produkcija, a kod Doris nisam siguran ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 09:03 PM |
Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 01:21 AM |
GOSTI PRODUCENTI | Max | Predlozi i sugestije | 60 | 17-03-2005 08:03 AM |
Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 10:02 AM |