Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-06-2004, 03:29 PM   #11
dacko
Senior Member

dacko's Avatar

Huh.. pa ovako..
Sto se tice stabilnosti, nikad mi nije puko (da kucnem o drvo), niti zaglavio niti bilo sta... osim jednom, kada je malo preskocio lup, i to zato sto je windows poceo nesto da drlja u pozadini... (hehe.. i onda se bubnjar uzje*o, jer je u principu on jedini i primetio da lup ispada iz ritma.. )

Inace masina je SONY laptop, pentium 3 na 700mhz, a zvucna kartica je M-Audio audiophile USB. I to svira fenomenalno.
U principu ga ja koristim za svirku sa zivim bendom. Projekti su tako organizovani da je su po paternima poredjani delovi pesmama, refren, strofa, forspil...
Lup nam svima tuce u monitor, a bubnjar jos ima i slusalice pride...
I to je to...
eh sad... rewire i to... ne.. ni na stejdzu ni kuci "u studiju"... jer nisam imao potrebe... mada jedino cemu se nadam je da ce verzija 4 imati podrsku za VSTi i to kao host, pa cu jos uz pustanje lupova moci i da teram po neki VSTi.
dacko is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2004, 04:53 PM   #12
perapera
Member

Quote:
Originally Posted by dacko
eh sad... rewire i to... ne.. ni na stejdzu ni kuci "u studiju"... jer nisam imao potrebe... mada jedino cemu se nadam je da ce verzija 4 imati podrsku za VSTi i to kao host, pa cu jos uz pustanje lupova moci i da teram po neki VSTi.
Hvala na infou!

BTW, to shto bi hteo da radish, mozes vec sada, ukoliko rewireujesh Live-a i neshto shto mozhe da vozi VSTi (a ima podrshku za rewire). To je meni super varijanta.

A u verziji 4... Bice raznih lepota... Nisam siguran shta ce sve da naprave poshto im se u tekstovima na sajtu stvari malo razlikuju...

U svakom slucaju, rewire reshava sve probleme sa instrumentima, a to mozes da probas i odmah.

Hvala jos jednom na informacijama i prijavi ako se budes nesto dodatno igrao, jako me zanima sve vezano za Live.
perapera is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2005, 11:25 AM   #13
mirzaa
Member

mirzaa's Avatar

o live isto ka?em samo pohvale i sve najbolje. lako?a, stabilnost i pregr?t funkcija koje o?aravaju. ma zakon. radio sam na cubase.u do sada (od neke 3.xx verzije vst.a do sx) i ve? mjesec dana nisam upalio cubase. live radi svoje. i to stvarno dobro.
mirzaa is offline   Reply With Quote
Old 14-02-2005, 01:06 PM   #14
perapera
Member

Ne znam da li se vec o ovome pricalo (dosta dugo ne pratim redovno forum zbog toga sto sam na kljakavoj modemskoj vezi)...

Da li je neko probao poslednji update Live-a, ovaj koji sadrzi Operator instrument?
Old 14-02-2005, 02:08 PM   #15
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

operator mi se svidja, uostalom probaj i sam.
skini demo sa ableton sajta..
lesha is offline   Reply With Quote
Old 14-02-2005, 03:30 PM   #16
mirzaa
Member

mirzaa's Avatar

operator je zaaaaaaaaakon. ima loode presetove i da se sa njim izvu? sve...od basa preko padova leada do fx. odli?an
Old 15-02-2005, 12:44 PM   #17
perapera
Member

Hvala vam, probacu ga cim se dovuchem do posla gde mi je Internet ludo brz.
Old 15-02-2005, 04:07 PM   #18
mirzaa
Member

mirzaa's Avatar

i mo?e se odli?no programirat pa da ti bude kao ritam ma?ina/perka?n instrument.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules