|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Huh.. pa ovako..
![]() Sto se tice stabilnosti, nikad mi nije puko (da kucnem o drvo), niti zaglavio niti bilo sta... osim jednom, kada je malo preskocio lup, i to zato sto je windows poceo nesto da drlja u pozadini... (hehe.. i onda se bubnjar uzje*o, jer je u principu on jedini i primetio da lup ispada iz ritma.. ![]() Inace masina je SONY laptop, pentium 3 na 700mhz, a zvucna kartica je M-Audio audiophile USB. I to svira fenomenalno. U principu ga ja koristim za svirku sa zivim bendom. Projekti su tako organizovani da je su po paternima poredjani delovi pesmama, refren, strofa, forspil... Lup nam svima tuce u monitor, a bubnjar jos ima i slusalice pride... I to je to... eh sad... rewire i to... ne.. ni na stejdzu ni kuci "u studiju"... jer nisam imao potrebe... mada jedino cemu se nadam je da ce verzija 4 imati podrsku za VSTi i to kao host, pa cu jos uz pustanje lupova moci i da teram po neki VSTi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() BTW, to shto bi hteo da radish, mozes vec sada, ukoliko rewireujesh Live-a i neshto shto mozhe da vozi VSTi (a ima podrshku za rewire). To je meni super varijanta. A u verziji 4... Bice raznih lepota... ![]() U svakom slucaju, rewire reshava sve probleme sa instrumentima, a to mozes da probas i odmah. Hvala jos jednom na informacijama i prijavi ako se budes nesto dodatno igrao, jako me zanima sve vezano za Live. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
o live isto ka?em samo pohvale i sve najbolje. lako?a, stabilnost i pregr?t funkcija koje o?aravaju. ma zakon. radio sam na cubase.u do sada (od neke 3.xx verzije vst.a do sx) i ve? mjesec dana nisam upalio cubase. live radi svoje. i to stvarno dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ne znam da li se vec o ovome pricalo (dosta dugo ne pratim redovno forum zbog toga sto sam na kljakavoj modemskoj vezi)...
Da li je neko probao poslednji update Live-a, ovaj koji sadrzi Operator instrument? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vibrator
|
![]()
operator mi se svidja, uostalom probaj i sam.
skini demo sa ableton sajta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
operator je zaaaaaaaaakon. ima loode presetove i da se sa njim izvu? sve...od basa preko padova leada do fx. odli?an
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Hvala vam, probacu ga cim se dovuchem do posla gde mi je Internet ludo brz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
i mo?e se odli?no programirat pa da ti bude kao ritam ma?ina/perka?n instrument.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
:: Ableton Live 5 :: | lesha | Audio Software | 9 | 28-07-2005 02:54 AM |