|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
znam da ima vec par pokrenutih tema u vezi ovog fenomenalnog programa, ali mislim da je zasluzio da se upoznamo sa novitetima koji ga svrstavaju u sam vrh hostova pored cubase sx, nuendo, sonar, itd..
dakle, sta vam se svidelo u novoj verziji i sta biste voleli da vidite? ==================================== da ja pocnem prvi... kao sto i vrapci na grani znaju, cekao sam dan kada ce biti ubacena podrska za PDC i to se konacno i desilo ![]() cak je moguce i rucno podesiti latencu ![]() ubacen je "freeze track", lokatori, novi efekti (beat repeat, phaser, flanger, auto pan, saturator i arpeggiator)... "device groups" je fenomenalan! - mogucnost grupisanja efekata. poslusajte nove presete za operator i sve ce vam biti jasno.. tu su i nova unapredjenja ovog syntha za koji nemam dovoljno reci hvale.. tu su takodje i podrska za mp3 i ogg, auto-warp, novi "complex" warp mod... na kraju, mislim da je live konacno ozbiljan program koji moze da se nosi rame uz rame sa ostalima.. kao sto rekoh pre par meseci "cao sx ![]() da cujem i vas.. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
Ableton Live 6 I 7 | Plonk | Audio Software | 59 | 31-01-2008 08:54 AM |