![]() |
Ableton Live 4
Mnogo dobar sekvencer, deluje mi apsolutno drugacije od drugih a i stabilnost mu je jaca strana. Koriste ga mnogi DJ-evi na Laptop-ima.
http://www.ableton.com/index.php?mai...p;sub=WhatsNew |
dobar je...za postavljanje osnove odlican je i Tracktion posto je uzasno lak za upotrebu a ima sve opcije kao i Cubase (jedino nema one ultra-napredne midi funkcije ali to ce biti ispravljeno u sledecoj verziji)...takodje, fenomenalan user interface (sve ti je u jednom prozoru)...
http://www.rawmaterialsoftware.com/ |
Re: Ableton Live 4
Quote:
evo ja nisam DJ, a koristim ga za pustanje lupova u svom bendu, pored zivog bubnjara, basiste, perkusioniste i svega ostaloga... :wink: dobar software, stvarno. hmm...verzija 4? huh.. to bi trebalo nabaviti.. |
hehe mislio sam malo subjektivno ali naravno da se koristi u svim muzickim pravcima :)
|
Ableton je majka....
|
jel neko od vas bas, bas koristi Live 3 (posebno me interesuju nastupi uzivo)?
|
Ja koristim bas live3, i to na svirkama... sta te interesuje? :)
|
Quote:
Najpre me interesuje stabilnost... Da li si imao nekih problema u radu za vreme svirke? Koja zvuchna kartica ti je u mashini? Da li si koristio nesto drugo osim trigerovanja semplova iz Live-a, recimo, da li si rewireovao Reason ili neshto slichno, i ako jesi, kako se to ponashalo? Da li (izvini na ovolikoj kolichini 'da li'-ja :)) si sluchajno imao prilike da koristish live za neku vrstu DJinga ili sluchajno znas iskustva nekoga ko to ovde radi? To je sve shto me inicijalno interesuje... :) Ja sam, inace, jaaaaako zadovoljan Live-om i u kucnim uslovima sve se ponasa odlichno. Radio sam razne stvari (a dosta toga mi je palo na pamet :)) i sve je funkcionisalo kako treba, pa me je interesovalo da li je tako i u realnim uslovima. Nadam se da nisam preterao sa pitanjima. :) |
Ja sam video da je Paul van dyk koristio Live na poslednjem mayday-u tako da sto se tice djiinga i stabilnosti nema greske.
Nisam ga koristio ali ako negde budem radio Live onda cu koristiti Ableton. inace dobar je i Acid, ne znam da li si ga koristio? |
Quote:
Koncept Live-a je drugaciji, taman toliko da je mnogo zgodniji za varijante uzhivo, bilo da pravish pesmu direktno pred publikom ili DJishesh sa x virtuelnih gramofona... |
All times are GMT +1. The time now is 07:28 AM. |